Nu există cu adevărat nimic ca soarele cald, cerul albastru senin și zilele mai lungi în lunile de vară. 

În sfârșit, a sosit vara! 

Dacă doriți să vă faceți casa să se simtă mai estivală, fără a cheltui multi bani, nu căutați mai departe. 

Există o mulțime de moduri în care puteți schimba lucrurile pentru a obține aspectul dorit în cel mai scurt timp.

În timp ce în timpul iernii s-ar putea să doriți să vă simțiți mai confortabil și cald în interior, în timpul verii este frumos să aveți un design răcoritor pentru a face casele noastre să se simtă mai răcoroase și mai luminoase.

Culorile potrivite

Incorporarea culorilor închise în decorul casei este fabuloasa – iarna. 

Ele tind să facă o cameră să se simtă mai mică și mai caldă, ca să nu mai vorbim de confortabilă. Pe de altă parte, vara, vrem efectul opus cu decorul. Pentru a face acest lucru, alegeți culori deschise atunci când cumpărați vopsea sau chiar lenjerie de pat. 

Simțiți-vă liber să jucați cu o schemă de culori care vă place! Puteți alege pasteluri, albi, bej nisipos și multe altele. Nu vă fie teamă să folosiți aceeași culoare și amestecați și nuanțele.

Plantele

Știm cu toții că vara este momentul în care majoritatea plantelor revin la viață datorită căldurii și luminii solare. Pentru a oferi acel efect în propria casă, căutați niște verdeață sau flori pentru a vă face locuinta să prindă viață. 

Dacă nu sunteți sigur dacă veți putea întreține plante reale, mergeți pe cele din plastic. Indiferent de modul în care alegeți să faceți acest lucru, apariția culorii din plante vă va face casa sa aiba un aspect foarte placut.

Perne

Cea mai simplă modalitate de a schimba decorul unei camere este cu perne noi. Țineți minte paleta de culori aleasă atunci când faceți cumpărături pentru ele. Adăugarea unor perne ușoare și aruncarea lor prin cameră o va înveseli instantaneu.

Perdele

Pentru a-ți face camera să se simtă ca o briză de mare care suflă prin ea, gândește-te la obținerea unor perdele noi. Alegeți țesături transparente, albe și alte culori deschise.

Coșuri

Pentru a adăuga un pic mai mult din acea „senzație de vară”, încorporează un coș sau două în cameră. Nu numai că vor completa decorul foarte bine, dar sunt și minunate pentru depozitare!

Lucrări de artă

Acesta este de la sine înțeles, dar arta poate schimba întregul aspect al unei camere. Puteți obține câteva opere de artă sau chiar imprima fotografiile care vă plac. 

Faceți o vizita la magazinul de cumpărături sau la un magazin de articole pentru uz casnic și cumparati un cadru vechi alb dacă doriți. Imprimeurile tropicale sunt o alegere excelentă pentru acest sezon.

Accesorii

Același lucru este valabil pentru toate proiectele de decorare, dar adevăratele atingeri finale ale unei camere sunt accesoriile. Aceasta este o altă opțiune convenabilă pentru a schimba aspectul camerei. Dacă doriți o atmosferă estivală, puteți găsi câteva articole pe care să le așezați pe mese sau comode, precum scoici, stele de mare sau orice altceva care vă amintește de vară si de splendoarea ei!