Costurile cu incalzirea si racirea unei gospodarii reprezinta un procent destul de semnificativ din totalul consumului de energie.

Dar daca ar exista o modalitate pentru a face o casa sa fie mai eficienta din punct de vedere energetic si de a reduce facturile pentru racire si incalzire?

Prin intermediul ferestrelor termopan, puteti reduce consumul de energie si economisiti bani, dar beneficiile instalarii de termopane nu se opresc aici.

Geamurile termopan mentin o temperatura stabila pe tot parcursul anului, indiferent de anotimp. Izolatia lor va mentine aerul cald in timpul iernii si aerul rece in timpul verii.

In timpul sezonului rece pana la 20% din incalzirea unei incaperi se pierde prin ferestrele fara izolatie, geamul termopan pastreaza aerul cald in interior, iarna si il tine afara, vara.

In orasele mari si nu numai, poluarea fonica este inevitabila, atunci cand esti acasa poti auzi traficul auto, masinile claxonand, vecini vorbind tare, etc

Cu termopan va puteti izola casa fonic si veti avea fiecare incapare linistita unde va puteti odihni si dormi fara a auzi cel mai mic sunet.

In timp ce ferestrele normale au o grosime a sticlei de 3 mm cele cu termpoana pot avea de 2 sau de 3 ori mai mult, in functie de modelul pe care il alegeti.

Ai jaluzele, perdele sau draperii si iti doresti sa le lasi deschise sa intre lumina si fara ca cei de afara sa te poata vedea?Atunci ferestrele termopan sunt o solutie pentru mentinerea intimitatii.

Geamurile termopan poate fi considerate si o investitie in cazul revanzarii propietatii. “Impusti doi iepuri dintr-un foc” iti faci o casa eficienta din punct de vedere energetic dar adaugi si valoare casei tale.

Razele solare pot fi daunatoare caselor noastre, pot decolora mobila, parchetul, dar geamurile termopan pot reduce efectele UV.

Iarna, condensul de pe ferestre poate fi cauzat de temperaturile scazute din exterior si de umiditatea din interior si pot duce la aparatia mucegaiului.Dar geamul termopanelor poate reduce condensul prn mentinerea la interior a unei temperature stabile si constante.

Ferestrele cu geam dublu ofera un aspect elegant si modern locuintei tale, nu trebuie sa va acoperiti ferestrele.

Profilele pot fi realizate din aluminiu, PVC sau lemn fiecare cu avantajele si dezavantajele sale, pentru a vedea exact de ce profil aveti nevoie pentru locuinta voastra nu exitati a ne contacta.Se pot personaliza deasemenea si in functie de marime, culoare, feronerie, etc vedeti mai multe pe siteul nostru https://windowsolution.ro

Exista un numar tot mai mare de firme producatoare care constientizarea efectele incalzirii globale. Pentru ca geamul dublu ajuta la conservarea energiei, este, prin urmare si benefic pentru mediul inconjurator.

Pentru a evita decolorarea datorita acumularii de murdarie este nevoie sa curatati geamurile in mod regulat, folositi apa si detergent normal, o carpa sau o laveta umeda.Faceti acest lucru de cel putin 2-3 ori pe an.

Stiti ca este mult mai greu sa spargi geamurile termopan decat geamurile normale/simple? Pentru a fi deschise din exterior este nevoie de foarte mult efort.

Pentru mai multe informatii despre geamurile termopan si pentru a obtine o oferta gratuita, contactati-ne.

Ce mai astepti? Suna la 0733737873 pentru instalarea geamurilor termopan la preturi avantajoase.Asteptam cu nerabdare vesti de la tine!