Unele personaje de televiziune sunt atat de memorabile, incat au devenit probabil mai mari decat emisiunile in care au aparut pentru prima data – de la Michael Scott la Saul Goodman.

O emisiune TV buna vine dintr-un efort de colaborare, atat pe ecran, cat si in afara ecranului, dar unele emisiuni vad un personaj imortalizat in afara emisiunii lor originale datorita popularitatii pure. Cele mai bune personaje TV din toate timpurile ies in evidenta din mai multe motive, cum ar fi dialogul citat sau o performanta puternica, pana in punctul in care personajul devine mai memorabil decat emisiunea din care au venit initial. Acestea fiind spuse, intr-un moment in care atat de multe povesti sunt spuse in film si TV, este nevoie de mult pentru ca un personaj sa ramana in mintea publicului.

Un personaj bun este memorabil pentru cine este ca persoana, mai degraba decat pentru modul in care se potriveste intr-o anumita intriga sau poveste; desi atunci cand o fac, este un bonus. Chiar si unele dintre cele mai bune emisiuni TV realizate vreodata au un personaj care poate fi identificat separat in cultura pop de restul povestii, devenind probabil mai mare decat spectacolul in sine. Pentru multe personaje, personalitatile si actiunile lor sunt adesea amintite inainte de origini.

10 Saul Goodman

Avocatul moral corupt favorit de pe internet

Saul Goodman la biroul lui

Breaking Bad a vazut o serie de personaje care au fost toate memorabile din motivele lor individuale, dar unul in special iese in evidenta printre celelalte. Avocatul dus si suspicios Saul Goodman (Bob Odenkirk) a fost un personaj incredibil de popular in timpul alergarii lui Breaking Bad , pana in punctul in care si-a facut propriul show spin-off, Better Call Saul. Rolul lui Saul in Breaking Bad a inceput ca o usurare comica , amintita frecvent pentru glumele sale si pentru schemele sale hilare care, in mod realist, ar fi trebuit sa-l vada pe Saul Goodman prins. De la Breaking Bad la Better Call Saul , Jimmy McGill/Saul Goodman este unul dintre cele mai mari personaje ale tuturor timpurilor.

9 Red Forman

Campion al punerii picioarelor in fund

Red Forman arata tulburat la That '70s Show

Patriarhul familiei Forman, Red (Kurtwood Smith) este cel mai bine amintit pentru sloganul sau, amenintand pe oricine si pe toti cei din jurul lui ca va „isi pune piciorul in fundul [lor]”. Acest citat Red Forman a devenit din ce in ce mai popular inainte si dupa difuzarea show-ului si a oferit, de asemenea, unele dintre cele mai amuzante momente ale That 70’s Show . Frustrarea constanta a lui Red fata de diversii adolescenti din casa lui si care nu ezita sa-i spuna, este motivul pentru care este un personaj atat de memorabil al carui impact depaseste spectacolul in sine.

8 Dewey Wilkerson

Copilul Familiei, Indiferent De Varsta

Dewey parand ingrijorat in Malcolm in mijloc

Cel mai tanar dintre fratii Wilkerson, (in cea mai mare parte in Malcolm in the Middle ), Dewey (Erik Per Sullivan) este cel mai bine amintit pentru ca a zburat sub radarul familiei sale cu bufniile sale . Chiar si dupa nasterea lui Jamie, Dewey inca intruchipeaza foarte mult pozitia celui mai mic copil, indiferent daca este sau nu bebelus. Desi Erik Per Sullivan nu mai joaca, personajul lui Dewey este inca bine amintit pentru intelectul sau, care a fost afisat intr-un mod foarte diferit fata de fratele sau Malcolm (Frankie Muniz.)

7 Tina Belcher

Baieti, Butts si Burgeri

Bob’s Burgers are o distributie de personaje incredibil de diverse si unice, dar Tina Belcher (Dan Mintz) iese in evidenta printre multi. Fiica cea mare a familiei Belcher, Tina este cunoscuta mai ales pentru obsesia ei pentru baieti si cai adolescenti, precum si pentru comportamentul ei incomoda din punct de vedere social. Cele mai amuzante citate ale Tinei Belcher au oferit unele dintre cele mai amuzante momente ale lui Bob’s Burgers , inclusiv sloganul ei de felul „Uhhh…” , care se repeta frecvent pe tot parcursul emisiunii.

6 Jack Bauer

Erou de actiune non-stop extraordinar

Kiefer Sutherland ca Jack Bauer

Jack Bauer (Kiefer Sutherland) din 24 este cel mai bine recunoscut pentru ca este in permanenta in miscare, cu o colectie aparent fara sfarsit de povesti dramatice. Personajul a vazut multa actiune in timpul serialului, sarind intre oprirea atacurilor teroriste si derularea sub acoperire si, in ciuda faptului ca este personajul principal al show-ului, s-a remarcat totusi din 24 in sine , precum si din distributia de sustinere. Spre deosebire de alte personaje de actiune comparabile, Sutherland a adus straturi mai profunde personajului, ceea ce i-a ajutat la transformarea carierei.

5 Kenneth Parcell

Adevarata inima a 30 Rock

Kenneth Parcell in 30 Rock

30 Rock a vazut o distributie de personaje bine dezvoltate si ridicole, dar cel care a facut cea mai mare impresie in serial a fost Kenneth Parcell (Jack McBrayer). Initial, Kenneth trebuia sa fie un personaj secundar, dar dupa primele doua episoade, el a fost un personaj inovator de catre producatori, iar performanta lui McBrayer de-a lungul celor 7 sezoane demonstreaza doar ca aceasta a fost decizia corecta. Personajul este cel mai bine amintit pentru pasiunea sa intensa pentru televiziune si, in ciuda comportamentului sau uneori neobisnuit, Kenneth a fost numit presedinte al NBC in finala 30 Rock , realizandu-si jobul visat.

4 Andy Dwyer

Aproape ca nu am stat in parcuri si recreere

Andy Dwyer a fost rolul revolutionar al lui Chris Pratt , cu ani inainte de succesul sau in seria Gardienii Galaxiei . Parks and Recreation a prezentat personajul in pilotul sau ca iubitul idiot al lui Ann (Rashida Jones), dar initial trebuia sa fie un personaj temporar. Datorita performantei impresionante a lui Pratt, producatorii i-au cerut sa ramana un serial obisnuit. Aceasta a fost in mod clar o decizie buna a NBC si, pe masura ce Andy s-a schimbat in Parks and Recreation, a evoluat intr-unul dintre cele mai amuzante personaje ale serialului.

3 Capitanul Raymond Holt

Marcheaza pe ritmul propriului sau tambur

Holt in biroul sau din Brooklyn 99

Sec, dar amuzant, capitanul Raymond Holt (Andre Braugher) iese in evidenta printre distributia din Brooklyn Nine-Nine . In timpul si dupa difuzarea emisiunii, capitanul Holt a devenit un personaj demn de meme pentru comentariile sale hilare despre cum i-a gasit pe cei din jurul sau a fi neobisnuiti, in ciuda faptului ca nu era constient de modul in care era perceput din exact aceleasi motive. Performanta lui Braugher a dominat Brooklyn Nine-Nine , fiecare sezon oferind publicului informatii noi si interesante, dar adesea ridicole, despre Holt in afara incintei.

2 Abed Nadir

Intelege televiziunea ca nimeni altul

Abed gandind profund in Comunitate

Cand a inceput Community , naratiunea sa s-a concentrat pe Jeff Winger (Joel McHale), dar pe masura ce spectacolul a progresat, a devenit clar ca Abed (Danny Pudi) era cel mai notabil personaj al serialului. Abed , meta, care sparge al patrulea perete, obsedat de televiziune, a fost o reprezentare grozava si realista a unui personaj neurodivergent, ale carui divagatii si tratarea vietii reale ca o emisiune de televiziune au fost un element de baza al umorului Comunitatii . Cu viitorul film comunitar la orizont, va fi interesant de vazut cum va fi dezvoltat in continuare personajul.

1 Michael Scott

S-a redefinit Sensul Cringe

Michael Scott (Stever Carrell) de la Office este unul dintre cele mai cunoscute personaje de televiziune din toate timpurile, chiar mai recunoscut decat omologul sau britanic David Brent (Ricky Gervais). Lipsa de constientizare sociala a lui Michael Scott a dus la unele dintre cele mai amuzante spectacole. scene, dar in ciuda acestui fapt, plecarea lui Carrell din The Office in sezonul 7 a fost o mare pierdere pentru sitcomul de succes TV . Biroul s-a incheiat in 2013, dar pana in prezent, prezenta lui Michael Scott pe internet si in meme este inca foarte proeminenta, personajul fiind probabil mai mare decat spectacolul in sine.