Cine știa că rozul pal și albastrul bebeluș sunt cele mai populare combinații de culori ale acestui sezonului in desing interior pentru casa?

Are sens de ce … se împerechează minunat!

Să aflăm cum putem amesteca aceste două tonuri uimitoare pentru a crea magie în orice spațiu!

Când vezi aceste două culori probabil că te gândești la un băiețel și la o fată, nu? Vrem să vă arătăm că există mai mult în ele decât doar culori pe perete. În loc să le separați și să asociați rozul pentru camera unei fete și albastru pentru cel al unui băiat, începeți să vă gândiți la ele ca la o pereche,o echipă de culori!

Combinatul de culoare menționat este puțin îndrăzneț și este extrem de subevaluat datorită factorului său de risc.

În timp ce majoritatea proprietarilor de case nu pot prevedea asocierea roz și albastru, suntem aici pentru a vă spune că este timpul să începeți sa incercati acest lucru!

Veți obține un aspect proaspăt, dar elegant.

Pentru cei dintre voi care sunt puțin îngrijorati să combine aceste culori, vom începe simplu și ușor.

Începeți punet un accesoriu mic cum ar fi un ghiveci albastru pentru copii langa o ramă foto roz deschis sau un recipient de sare și piper roz lângă un prosop de bucătărie albastru deschis. Apartamentul european fotografiat mai sus a făcut acest lucru exact cu un roz deschis și un albastru pastel.

Rezultatul este curat și proaspat,mai ales cu granit și panourile ușilor din zăbrele.Cine nu ar vrea să numească acest loc distractiv,acasa?

Pentru cei care sunt entuziasmați sa incerce schema de culori,dar sunt puțin nervoși,credem că un bleumarin și un roz deschis sau un turcoaz și un roz pal ar face minuni pentru dvs.

Va puteți lasa cu adevărat imaginația sălbatică, deoarece există atât de multe nuanțe frumoase ale fiecărei culori din care să alegeți!

Dacă sunteți gata sa faceti acest lucru, vă recomandăm să alegeți nuanțe îndrăznețe pentru fiecare culoare.

Rezultatul este un spațiu funky,îndrăzneț,pe care oaspeții nu vor dori să-l părăsească.

Dacă doriți să lăsați oamenii să vorbească,alegeți un roz roz și un albastru regal … aveți încredere în noi!

Nu te limita la doar accesorii; mobilierul și textilele în aceste culori sunt,de asemenea,o idee grozavă.

O canapea de catifea bleumarin adânc în sala de lectură va arăta minunat lângă un scaun lateral roz.

La fel și vechiul sifonier din lemn al bunicii refăcut într-un roz aprins alături de un alergător turcoaz cu model în intrare.

Nu în ultimul rând, luați acea canapea blândă din piele care a fost în familie de ani de zile și puneti o pernă bleumarin matlasată pe ea și nu uitați de acea pătură de catifea roz, pe care v-a dăruit-o fiica dvs. de ziua voastră!

Singurul lucru pe care trebuie să-l amintiți atunci când lucrați cu aceste culori este că: cerul este limita!Lasă-ți mintea să rătăcească și mergi inainte.