De azi, USL a inceput sa piarda alegerile…

Bineințeles ca referendumul nu va fi validat! Bineințeles ca Curtea Constituționala va lua in calcul doar cifrele oficiale despre prezenta la vot: sa zici altfel, e doar o dovada de disperare.

In clipa asta, USL nu se mai lupta – ci se face de ras! Principalul lor proiect a fost gonirea lui Traian Basescu: si a dat chix. Iar chix-ul nici macar nu poate fi ascuns: ca nimeni nu i-a oprit pe USL-iști sa aduca 9 milioane de oameni. Daca aveau sange-n instalatie si daca aveau cu adevarat sprijin popular, ar fi caștigat. Au avut la dispozitie absolut tot: si Ministerul de Interne, si televiziuni, si postaci pe internet – si degeaba!

Mai rau e ca, acum, imbecilii nu mai știu ce sa faca! Alt proiect in afara de asta, nu mai aveau. Asta a fost tot scopul guvernarii lor! Puteau sa aiba si alt proiect de guvernare (unul fara nici o legatura cu Basescu):

De pilda, sa creeze 100.000 de locuri de munca pana la alegeri. O tampenie comunista si populista, zic eu (pentru ca nu s-ar putea indeplini decat prin angajari la stat) – dar ar fi totuși un proiect. Sau puteau sa prinda din zbor ideea cu seceta si sa se bata cu pumnul in piept: proiectul nostru este sa salvam agricultura romaneasca. Cand colo, ministrul Daniel Constantin, in sublima lui prostie, a refuzat cererea țaranilor de a declara stare de urgenta si a minimalizat gravitatea situației (deși vedem cu ochii noștri cat de grava e seceta).

De asta se agata USL cu ghearele de povestea cu Curtea Constituționala: ca habar n-au ce sa faca in continuare. In plus, le e frica acum de-adevaratelea, de razbunarea lui Traian Basescu.

Pentru ca toți politrucii din Romania au furat, toți sunt șantajabili, toți au dosare – iar Basescu chiar poate sa-i trimita-n pușcarie.

…dar PDL a inceput sa NU le caștige.

Auto-infrangerea USL nu se contabilizeaza insa la PDL. De ce? simplu: pentru ca romanii nu i-au iertat! PDL a furat din greu cat a fost la putere (si mai grav: a furat in timp de criza). In plin razboi economic, PDL a furat din rațiile “soldaților” romani. Iar asta n-o sa se uite prea ușor. De fapt, in 3 ani cat a fost singur la putere, PDL s-a auto-infrant, exact la fel ca PSD si PNL.

E adevarat ca Traian Basescu a spus corect, dupa referendum: principalele probleme ale Romaniei sunt de acum criza economica si seceta. Asta arata ca Basescu chiar este mai deștept si mai realist, decat Antonescu, Ponta si toata conducerea USL-ului la un loc. Dar asta n-o sa-l ajute prea mult: pentru ca lumea s-a obișnuit ca Basescu sa spuna ce trebuie, dar sa faca exact pe dos.

Oamenii vor acum fapte, nu vorbe. Așa ca degeaba rad acum Videanu si Blaga pe sub mustața, la prostiile USL-ului. Degeaba fac ironii la televizor: ca pe ei, personal, nu-i mai ajuta cu nimic.

Cine profita atunci de prostia politrucilor?

In primul rand, poporul roman, desigur!

Haosul si cretinismul partidelor romanești, in plina criza economica, a alarmat deja Uniunea Europeana si FMI-ul: adica Germania si SUA. Iar pensiile si salariile bugetarilor, de acolo vin! Nu din taxele romanești.

Germania era gata sa intervina in forța (cu sancțiuni economice, dar nu numai), daca USL ar fi continuat cu lovitura de stat si daca ar fi falsificat masiv voturile la referendum. O contra-lovitura de stat era pregatita (si eu cred ca ar fi fost mai bine sa se intample, pentru ca mie imi plac rezolvarile clare si brutale). Dar Ponta s-a speriat si a dat inapoi.

Acum FMI este la București, iar Ponta va simți pe pielea lui ce inseamna “Marile Puteri” si care este cu adevarat poziția unui politician din Romania: in genunchi, cu gura larg deschisa!

Cine va fi candidatul Uniunii Europene la alegeri?

Asta e intrebarea de 1000 de puncte! Raspunsul: in nici un caz Ponta. In nici un caz Antonescu.

In doar doua luni de guvernare, tampițeii aștia infantili au reușit sa se ciuruiasca singuri. Auzi, “Angela Merkel sa-si vada de treaba ei”: hahahaha…

Dar nici oameni ca Blaga sau Videanu, care cumpara Loganuri pentru Politie cu 60.000 de euro si dau cadou amicilor, curentul electric de la Hidroelectrica.

Uniunea Europeana, va asigur ca știe tot. Știe si de corupția din USL, si de aia din PDL. Știe ca daca se face intr-adevar reforma justiției, praful se alege de toata clasa politica romaneasca. Intr-o tara normala, cu judecatori normali, Blaga si Videanu vor infunda pușcariile, alaturi de Dan Voiculescu, Daniel Chițoiu, Relu Fenechiu, Victor Ponta, Liviu Dragnea, Dan Șova (si mulți alții ca ei). De fapt, va mai trebui construita o pușcarie, special pentru politrucii romani.

Singurul politician cu “fața” europeana (si care are si 35% popularitate) este Mihai Razvan Ungureanu. E singurul care nu s-a amestecat in isteria si țiganeala dambovițeana, singurul pe care nu-l acuza nimeni de corupție. Deci singurul care are un viitor. Cu o condiție: sa nu mai apara la braț cu pușcariabilii. Restul gaștii e terminata. Cariera lor politica nu mai face doi bani.

De fapt, viața lor nu mai face doi bani.