Cei opt frati ai lui Michael Jackson nu au reusit la fel.

Michael Jackson este unul dintre cei mai buni muzicieni din istorie. Atat el, cat si fratii sai si-au aratat talentul incredibil in lumea muzicii. Va spunem ce s-a intamplat cu fratii cantaretului.

Michael Jackson a murit acum mai bine de treisprezece ani. Regele pop-ului a lasat un gol imens in toti adeptii sai, unul care ar putea fi lasat doar de o persoana cu o cariera ca a lui. Si nu numai in fanii sai, si familia lui a fost total devastata de pierderea sa. 

Pentru multi dintre cunoscuti Michael a mentinut o relatie stransa cu fratii sai dar nu si cu tatal sau. Acesta din urma a fost cel care a gestionat cariera cantaretului la inceputurile sale si cand a folosit niste practici destul de dubioase si despre care Michael avea sa vorbeasca candva in viata lui, pentru a gestiona presiunea. Astfel, Jackson 5 a devenit un grup muzical care a trecut granitele, culminand cu cariera solo a lui Michael. 

Rebecca Jackson

Rebbie este cel mai mare dintre frati.

Rebbie este cel mai mare dintre frati.

Cel mai mare dintre cei noua frati este Rebbie . In 1976 si-a inceput cariera profesionala in lumea muzicii, desi nu a obtinut atata notorietate ca si fratii sai. Astfel, a devenit vocalist pe mai multe albume si chiar a avut propriul ei grup de R&B. In 1984, Michael a decis sa produca unul dintre albumele surorii sale, care a intrat direct in Top 4. Desigur, mai tarziu incursiunile sale in lumea muzicii au fost putine. Astfel, in 2011 a anuntat ca a inceput sa inregistreze un nou album.

Jackie Jackson

Al doilea dintre cei noua este Jackie Jackson , unul dintre cei mai cunoscuti, deoarece a fost solistul trupei Jackson 5. Barbatul a inregistrat 13 albume si a debutat ca artist solo in 1973. In plus, barbatul, care locuieste acum in Las Vegas, conduce doua case de discuri, Jesco Records si Futurist Entertainment. De asemenea, fiul sau Sigmund a depus toate eforturile pentru a reusi in lumea muzicii si a jucat si in propriul sau reality show. 

Titus Jackson

Tito Jackson a facut parte din Jackson 5.

Tito Jackson a facut parte din Jackson 5.

Urmatorul frate este Tito Jackson , care a facut si parte din grupul muzical pentru copii. Dupa ce Michael a parasit trupa, a devenit un cantaret de succes. Astfel, Tito si-a inceput cariera solo in 2003 si s-a concentrat pe muzica blues. 

Jermaine Jackson

Jermaine a incercat si el sa se lanseze in muzica solo. De aceea, cand fratii sai au avut succes, si-a produs propriul single. Mai tarziu, a continuat sa-si lanseze propriile cantece si a participat si la reality show-ul alaturi de fratii sai.

LaToya Jackson

LaToya Jackson este una dintre cele mai cunoscute surori.

LaToya Jackson este una dintre cele mai cunoscute surori.

Una dintre cele mai cunoscute surori este LaToya Jackson . Femeia a devenit solista in 1980 si si-a produs propria muzica. Desi da, cea mai cunoscuta fateta a lui a fost aceea de a acorda un interviu in care a vorbit despre tensiunile dintre fratii sai. Cariera lui muzicala era in scadere si la sfarsitul anilor 90 a decis sa se indeparteze de muzica. Desigur, in 2004 a revenit in industria muzicala dupa ce a publicat mai multe single-uri.

Marlon Jackson

Marlon este al cincilea dintre fratii Jackson si care a inceput si o cariera solo. Desigur, se pare ca triumful sau in lumea muzicii nu a avut prea mult succes si a decis sa intreprinda noi aventuri ca agent imobiliar. Desi da, este adevarat ca a revenit pe scena de cand a parasit-o, desi doar in momente cheie.

Randy Jackson

Randy a parasit lumea muzicii.

Randy a parasit lumea muzicii

La randul sau, Randy a facut si parte din Jackson 5. Dupa dizolvarea trupei, a decis sa-si inceapa propriul drum formand propriul sau grup muzical. Totusi, a ajuns sa se retraga din actorie.

Janet Jackson

Janet este cea mai mica dintre fratii Jackson si, de asemenea, una dintre cele mai cunoscute. Si-a inceput cariera solo in 1982, iar albumul sau a devenit un best seller. De aceea, cantareata a vandut peste 100 de milioane de discuri, devenind unul dintre cei mai recunoscuti cantareti din lume. In plus, eA detine recordul pentru cele mai multe inregistrari consecutive in top zece in topul Billboard Hot 100 de single-uri din Statele Unite.