Un mandat de arestare a fost emis pentru Marilyn Manson pentru doua acuzatii de infractiune de clasa A asalt simplu. Departamentul de politie Gilford, din New Hampshire, SUA, a declarat ca Manson – pe nume real Brian Hugh Warner – este cautat in legatura cu un presupus incident care se intoarce in 2019 la Pavilionul Bank of New Hampshire.

Potrivit Departamentului de Politie Gilford, presupusele agresiuni ar fi avut loc la 18 august 2019 si au implicat un videograf in timpul unuia dintre concertele varstei de 52 de ani.

Intr-o declaratie, postata pe Facebook, Departamentul de Politie din Gilford a scris: “Presupusele agresiuni au implicat un videograf. Domnul Warner, agentul sau si avocatul sau sunt constienti de mandat de ceva timp si nu a fost depus niciun efort pentru a reveni la New Hampshire sa raspunda la acuzatiile in asteptare. “

Politistii continua sa explice: ,,Domnul Warner sustinea un concert la Bank of NH Pavilion la 18 august 2019, cand au avut loc presupusele atacuri simple.

,,Emiterea unui mandat de arestare nu este o prezumtie de vinovatie.

,,Videograful fusese subcontractat de o companie cu sediul in NH pentru a inregistra videoclipul concertului si fusese localizat in zona groapei scenei cand au avut loc presupusele agresiuni.

,,O infractiune de clasa A din NH poate purta o posibila pedeapsa cu inchisoarea mai mica de un an si o amenda de 2.000,00 USD sau mai putin.

“Presupusele agresiuni nu sunt de natura sexuala, asa cum a fost cerut de alte cateva mass-media din cauza altor numeroase acuzatii formulate impotriva domnului Warner”.

Potrivit SPIN , videograful a sustinut ca scuipatul lui Manson a intrat in contact cu bratul sau in timpul concertului.

Avocatul lui Manson, Howard King, a declarat publicatiei: ,,Nu este un secret pentru nimeni care a participat la un concert al lui Marilyn Manson ca ii place sa fie provocator pe scena, in special in fata unei camere.

“Aceasta cerere de contraventie a fost urmarita dupa ce am primit o cerere de la un videograf de la locatie pentru mai mult de 35.000 de dolari, dupa ce o cantitate mica de scuipat a intrat in contact cu bratul lor. Dupa ce am solicitat dovezi despre orice presupuse daune, nu am primit niciodata un raspuns.”

Politia a precizat ca acuzatiile nu erau de natura sexuala, deoarece fosta logodnica a lui Manson – Evan Rachel Wood – a spus ca este o supravietuitoare a violului si a abuzurilor domestice. La 1 februarie, ea a sustinut ca agresorul ei era Manson.

In spatele acestui lucru, Loma Vista Records a sters pagina artistului de pe site-ul lor web si nu il va promova in viitor .

Manson a negat acuzatiile, descriindu-le ca ,,denaturari oribile ale realitatii” intr-o postare pe Instagram.