Daca nu te-ai apucat sa citesti Holding, romanul de debut al tezaurului national irlandez si gardian al infamei Red Chair Graham Norton, este momentul sa distrugi butonul de comanda Amazon Prime pentru a-ti obtine o copie, asa cum a fost anuntata cartea. este adaptat intr-un serial TV format din patru parti.

Pentru cei care nu sunt familiarizati cu cartea, premisa se concentreaza in jurul ofiterului de politie irlandez (un Garda pentru noi, dar nu vom mai spune), sergentul PJ Collins, descris ca un om bland, dar falnic, care se tine in el in satul fictiv Duneen in West Cork.

Viata lui Collins este definita de obiceiul sau de a manca singur si de lipsa de ambitie, dar cand este descoperit corpul omului local Tommy Burke, este sansa sa de a rezolva prima crima grava din cariera sa.

Caracterul PJ Collins va fi jucat de actorul irlandez de Nord Conleth Hill , care cel mai mult vor recunoaste din timpul sau de joc Varys pe HBO SF- ul sparge Jocuri tronurilor, sau , poate , mai recent , pentru rolul sau recurente ca superintendent OKelly in Dublin Omucideri.

Adaptarea lui Holding la micul ecran a fost condusa de scriitorul Karen Cogan si de producatorul Dominic Treadwell-Collins, cel mai bine cunoscut pentru munca sa despre povestile din East Enders , cum ar fi crimele lui Alfie Mitchell si Lucy Beale. Seria va fi regizata de aclamata actrita, comediana si scriitoare Kathy Burke, cunoscuta pentru aparitiile in emisiuni canonice britanice de comedie precum Absolutely Fabulous si French and Saunders.

Comentand mutarea romanului pe micul ecran, Graham Norton a comentat: “Sunt dincolo de entuziasm sa vad povestea si personajele pe care le-am creat fiind aduse pe ecran. Imi place modul in care geniala echipa creativa mi-a transformat romanul in ceva atat de bogat si dramatic . West Cork este pregatit pentru prim-plan! ” Nu este intotdeauna?

In plus fata de Holding, Norton a lansat inca doua romane intitulate A Keeper and Home Stretch, ambele centrand personaje irlandeze si relatia lor cu micile lor orase natale. De asemenea, prezentatorul a lansat recent un podcast de club de carte disponibil exclusiv pe Audible.

Seria Holding va fi difuzata pe ITV in Marea Britanie si, cel mai probabil, Virgin Media Television aici, in Irlanda, filmarile urmand sa inceapa in Cork in aceasta vara.