Kim Kardashian si-a dezvaluit durerea de inima la esecul examenului de drept.

Supranumita ,,Baby Bar”, avocata-star-TV-devenita-plina-speranta-avocat a explicat in ultimul episod din Keeping Up With The Kardashians cum nu a obtinut suficiente note pentru a trece la examenul de student in anul I. FYLSE este ceea ce trebuie sa treaca studentii la drept pentru a sustine examenul de avocatura propriu-zis si suna destul de dur.

Studentii au sapte ore pentru a scrie patru eseuri si este folosit de scolile de drept neacreditate din California. Trebuie sa obtineti mai mult de 70 la suta pentru a trece si Kim a ramas putin scurt. Ea si-a asezat surorile in episod pentru a deschide un moment dificil pentru ea.

,,Daca faci facultatea de drept asa cum o fac eu, este un program de patru ani in loc de programul tau tipic de trei ani si, dupa primul an, trebuie sa iei Baby Bar”, a spus ea intr-un teaser pentru episod.

,,Am auzit, de fapt, ca a fost mai greu decat barul oficial”.

Mentorul lui Kim, avocata Jessica Jackson, i-a dat cateva sfaturi reconfortante tanarului de 40 de ani, in urma unui apel video.

,,Aveai nevoie de un 560, ai un 474. Asta este extrem de aproape de un test pe care majoritatea oamenilor nu il iau in mijlocul unei pandemii”, a spus ea.

Kim isi explica devastarea asupra rezultatului si se intreaba daca are tenacitatea sa se pregateasca pentru urmatorul test.

“Sunt un esec. Am petrecut sase saptamani consecutive, 10 pana la 12 ore pe zi, studiind si a fost atat de important pentru mine sa iau acest lucru”, a spus ea. ,,Si sa nu treci iti da spiritul jos si doar te face sa vrei sa renunti”.

Surorile ei se aduna in jurul ei si au spus ca tatal lor, Robert Kardashian, care era avocat, ar fi super mandru de ea pentru ca a ajuns pana aici.

Aceasta a fost filmata in jurul lunii octombrie a anului trecut, iar intrebarea se intreaba daca Kim o va repeta in noiembrie.

Dar, in mod tipic, nu este atat de simplu.

Ea ii spune familiei ei: “Ca, nu mai pot sa o fac din nou. Nu am timp. Pentru a face urmatorul test este in noiembrie. Si filmez finalul emisiunii noastre, care va fi atat de emotionant. Eu sa ai fiecare zi de nastere sub soare, stii, este ziua mea de nastere – a 40-a mea – am planificat toata aceasta calatorie si este prea tarziu sa anulez. Si daca nu reusesc din nou, este ca, ce rost are?

“Nu vreau sa mai astept inca un an pentru a merge la scoala. Simt ca tocmai am ajuns la sfarsit, unde aproape stiam totul. Nu stiu, chiar trebuie sa ma gandesc la asta.”

Desi nu stim ce a decis Kim sa faca, stim ca a continuat sa filmeze spectacolul si a organizat o petrecere fastuoasa de ziua de nastere. De asemenea, a vazut caderea casatoriei sale cu Kanye West, deci ar fi putut fi prea mult pentru ea sa ia FYLSE in noiembrie.