Datorita unui plan de studiu bine definit, visul tau de a vorbi fluent o limba straina va deveni realitate. Un plan te va ajuta sa iti atingi obiectivul. Dar, uneori avand chiar si cel mai bun plan, invatarea limbii straine cu un set de cursuri limbi straine online poate fi o sarcina dificila!

IBSEN te ajuta sa inveti o limba noua si sa descoperi lumea! Nu lasa micile impedimente sa te intoarca din drum.

Iata cateva sfaturi pe care le poti aplica in timpul studiului unei limbi straine cu un pachet de cursuri limbi straine care te vor ajuta. Poti planifica aceste activitati in avans sau le poti include in planul tau pe masura ce avansezi:

Fredoneaza o melodie sau repeta o poezie.

Poeziile si cantecele sunt un mod interesant si amuzant de a-ti aminti ceea ce iti zboara constant din cap. Ascultarea melodiilor in limba pe care o studiezi te va ajuta sa iti amintesti mai bine cuvintele si frazele. Pune-ti deoparte ceva timp in planul tau de studiu pentru a asculta melodii. Cel mai bun lucru este ca poti face asta in timp ce faci altceva. Poti canta melodiile tale preferate in timp ce faci curat in casa, iti plimbi cainele sau mergi la cumparaturi.

Invata regulile si exceptiile in fiecare saptamana.

Fiecare limba are multe reguli care te vor ajuta sa o intelegi rapid si eficient. Acest lucru este valabil mai ales pentru ortografie si gramatica.

Alege o noua regula in fiecare saptamana, si ocupa-te de ea. Cu cat repeti regula mai des in timpul saptamanii, cu atat ti-o vei aminti mai bine.

Decoreaza-ti casa cu autocolante cu cuvinte.

Incerci sa iti amintesti cum sa pronunti sau sa scrii un cuvant nou? Scrie-l pe un autocolant si lipeste-l pe tocul usii.

Alege o usa pe care o deschizi des sau prin care treci frecvent in timpul zilei. De fiecare data cand treci prin aceasta usa, spune cuvantul in intregime sau pe litere.

Lucreaza zilnic la greseli.

Daca faci in mod regulat o anumita greseala, nu te descuraja – in schimb, ar trebui sa-i acorzi mai multa atentie. Nu evita aceste cuvante in vorbire! Rescrie-le si foloseste cate unul pentru fiecare zi a saptamanii. Aceasta tehnica iti va permite sa uiti de greseli si sa te simti mai de succes in ceea ce priveste invatarea limbii.

Fa totul pentru a-ti usura invatarea!

Acum ca ai planul gata, foloseste sfaturile si sugestiile de mai sus pentru a transforma invatarea limbilor straine intr-un lucru pe care vrei cu adevarat sa-l faci.

Planul tau unic de invatare a limbii straine si sfaturile acestea iti vor permite sa inveti mai usor. Acum este momentul sa inveti, si nu ai nici o scuza!