O dieta echilibrata si exercitiile fizice regulate sunt doua aspecte ale sanatatii pe care majoritatea dintre noi le consideram. Dar cum ramane cu produsele pe care le folosim pe corpul nostru sau pe care le inghitim? Pielea umana are proprietatea de a absorbi aproape imediat. In medie, oamenii folosesc zece produse de infrumusetare diferite in fiecare zi. In cele din urma, ne expunem fara sa stim la o gama larga de substante chimice inutile.

Alegerea produselor de ingrijire a pielii organice si naturale oferite de o farmacie naturista ar trebui sa fie o prioritate daca esti in cautarea unui stil de viata sanatos. Farmacia Minunea Naturii iti prezinta in continuare top 4 beneficii  al folosirii produselor naturiste pentru ingrijire:

  • Prietenos cu pielea

Ingredientele folosite in ingrijirea organica a pielii indeplinesc aceleasi standarde ca si alimentele organice. Acestea nu includ substante chimice dure, pesticide sau ingrasaminte. Fillerele ieftine cauzeaza adesea mai mult rau decat bine. Pe termen scurt, ingredientele sintetice ar putea face pielea sa para mai stralucitoare, dar pe termen lung pot provoca iritatii, sensibilitate si pori infundati. Alegem ingrediente naturale de la Minunea Naturii care lucreaza in armonie cu corpul nostru, alegand ingrijirea organica a pielii, permitand pielii sa se echilibreze si sa se refaca.

  • Mai sanatos pentru tine

Produsele cosmetice contin adesea substante chimice care perturba sistemul endocrin, inclusiv ftalati, lauril sulfat de sodiu si parabeni. Agentii cancerigeni pot provoca ravagii asupra sistemelor imunitar, reproductiv si endocrin. Cand folosim mai multe produse, concentratiile toxice se pot acumula in corpul nostru, provocand in cele din urma probleme grave de sanatate.

  • Ecologic

Produsele naturale de ingrijire a pielii sunt fabricate din ingrediente organice care sunt cultivate si produse in mod durabil. Aceste produse nu contin substante chimice dure, astfel incat mult mai putine deseuri si toxine se scurg la canal. Produsele de frumusete organice sunt potrivite pentru pielea noastra si sanatatea interna si au un impact pozitiv asupra mediului.

  • Ingrijirea pielii care este eficienta si accesibila

Cand compari produsele cosmetice sintetice cu cele ecologice, vei vedea cum salvarea mediului nu te va costa o avere. S-ar putea sa crezi ca publicitatea ecologica costa mai mult. In ciuda acestui fapt, vei economisi bani la costurile de ambalare si de fabricatie, astfel incat preturile sunt adesea comparabile. Prin urmare, poti proteja mediul fara a-ti sacrifica bunastarea financiara.

Dupa cum vedem, cosmeticele naturale sunt sanatoase pentru noi si pentru mediu. Drept urmare, nu ar trebui sa existe nicio indoiala cu privire la cumpararea de produse cosmetice naturale. Asigura-te ca alegi cu atentie produsele, cercetand atent si cautand ce este mai bun pentru tine si pielea ta.