Sursa foto: Shutterstock

Te pasionează pariurile sportive pe fotbal, tenis, baschet, handbal, volei, tenis de masă, box, rugby, hochei sau polo? Vrei să înveți cum să pariezi și pe alte sporturi, precum baseball, cricket, darts, fotbal american, fotbal australian? Îți prezentăm cele mai bune sfaturi pentru un joc responsabil la pariuri online și pariuri în agenție, ca să te bucuri mereu de ceva diferit și să pariezi cu șanse mai mari la câștiguri atractive.

Învață regulile de joc pentru sporturile pe care pariezi

Este important să cunoști în detaliu regulamentul de joc pentru fiecare sport pe care pariezi. Chiar dacă ai impresia că fotbalul nu mai are niciun secret pentru tine sau că știi totul despre tenis, citește cu atenție detaliile fiecărei competiții și află care sunt caracteristicile terenului de joc, aruncă un ochi pe statisticile meciurilor anterioare și pariază pe baza informațiilor pe care le ai despre fiecare întrecere sportivă în parte. Dacă alegi un site cu multe opțiuni de betting, așa cum se întâmplă când joci pariuri sportive Winner, asigură-te că ai analizat toate cotele afișate, ca să alegi cele mai avantajoase combinații și să creezi bilete cu șanse mai mari de câștig. 

Stabilește bugetul de joc și cât timp vei petrece la pariuri sportive 

Te descurci mai bine la pariuri sportive când joci responsabil și reușești să păstrezi controlul asupra acțiunilor tale de betting. Stabilește încă de la început limite pentru sumele pe care urmează să le pariezi și pentru timpul pe care vrei să-l petreci la agențiile de pariuri Winner, pe site-ul Winner.ro ori în aplicația mobilă Winner. Împarte bugetul de joc în tranșe săptămânale și respectă plafoanele de bani pe care le-ai setat. Astfel poți să construiești strategii de pariere pe termen lung și să te bucuri de câștiguri generoase, printr-o organizare riguroasă a resurselor proprii. Citește termenii și condițiile de pe site-ul de pariuri unde vrei să joci și vezi care sunt detaliile din politica de confidențialitate. Când joci transparent și în siguranță, joci mai bine și ai mai multă inspirație pentru pronosticuri norocoase.

Urmărește promoțiile oferite de operatorii de betting pentru pariuri sportive  

Vei reuși performanțe excelente la pariuri sportive dacă urmărești constant promoțiile anunțate de operatorii de betting. De exemplu, la Winner ai posibilitatea să încasezi online câștigul obținut în agenție, ca să beneficiezi de flexibilitate maximă și să pariezi așa cum îți place. Primești bonus de bun venit la crearea contului online și selectezi pariuri noi, revoluționare, disponibile doar la Winner, prin Lucky Bet. Fii cu ochii pe promoții, pentru că oferta este generoasă: Lucky Bet îți aduce câștiguri cu pariuri diverse, dintre care amintim:   15W TG2+ (pariul este câștigător dacă în meci se înscriu cel puțin 2 goluri sau dacă până în minutul 14:59 se înscrie un gol),  30W GG3+ (pariul este câștigător dacă în meci marchează ambele echipe și se înscriu cel puțin 3 goluri, iar dacă rezultatul până în minutul 29:59 este 1-1, se acordă cota 1),    90W TG2-4 (dacă pariul TG 2-4 este câștigător până în minutul 89:59, dar se înscrie gol după minutul 90, pariul rămâne câștigător, indiferent de scorul final) ș.a. Combină Lucky Bet și cu celelalte promoții Winner din agențiile de pariuri sportive: Winner la 2 Goluri, Extra Winner sau Winner Avantaj. 

Ia în considerare sfaturile prezentate și joacă pariuri sportive ca un adevărat campion: informat, echilibrat, inspirat. Astfel ai șanse maxime la câștiguri din betting pe sporturile preferate!