Sosirea HBO Max a facut viata si mai usoara pentru fanii de streaming, punand la dispozitia noastra biblioteca vasta WarnerMedia. Astazi, nu trebuie sa inventam prea multe scuze pentru a ramane acasa in fata televizorului sau a computerului si sa ne delectam cu seriale bune HBO pe care le selectam aici.

Cernobal

Unul dintre serialele care au revolutionat micile ecrane in 2019. Inspirat de povestea adevarata a accidentului nuclear care s-a petrecut la Cernobal in 1986. O lucrare de film autentica si tulburatoare, cu performante puternice si o productie tulburatoare. 

Singurul lucru rau al seriei este ca daca are doar 5 episoade te va face sa vrei sa vezi mult mai mult.

Sex and the city

O comedie minunata centrata pe viata a 4 prietene singure care locuiesc in New York, explorand viata lor sexuala … sau lipsa acesteia. Un serial care te va entuziasma, te va face sa plangi, te va inspira si, mai presus de toate, nu te vei opri din ras. 2 filme au fost realizate pe marele ecran in 2008 si 2010.

Band of Brothers

Daca trebuie sa vorbim despre un gen care uimeste mereu publicul, trebuie sa spunem ca productiile de razboi ne ofera intotdeauna ceva de vorbit, mai ales daca se bazeaza pe evenimente reale.

Band of Brothers indeplineste toate cerintele. Povesteste adevarata poveste a Companiei usoare a Diviziei 101 a Armatei Statelor Unite in cel de-al doilea razboi mondial. O poveste socanta si incitanta, cu spectacole minunate de emotionante.

Succession

Una dintre cele mai noi productii HBO. De la premiera sa in 2018, continua sa adauge adepti an de an si este pe cale sa devina unul dintre cele mai relevante seriale ale secolului. 

Spune povestea unei familii disfunctionale care detine un imperiu de divertisment si media audiovizuala. 

Big little lies

O drama misterioasa plina de intorsaturi care se concentreaza pe viata presupusei vieti perfecte a unei perechi de mame din clasa superioara. Dar cand o mama singura se muta in oras, viata tuturor se va schimba pentru totdeauna.

The wire

Amplasata in orasul Baltimore, aceasta serie urmareste toate legaturile care cuprind lumea traficului de droguri: o echipa de detectivi de droguri, politicieni corupti, traficanti si consumatori.

Six feet under

O minunata drama de comedie. Un adevarat clasic al televiziunii. Spune povestea unei familii care conduce o casa funerara in Los Angeles.

The Investigation

In 2017, jurnalistul suedez Kim Wall a incercat sa raporteze despre UC3 Nautilus, un submarin detinut de omul de afaceri danez Peter Madsen. Incercarea lui l-a costat viata. In februarie, serialul danez The Investigation a avut premiera pe HBO Max, pe baza anchetei efectuate in viata reala pentru a afla adevarul a ceea ce s-a intamplat cu Wall. Seria pare un film fascinant extins si detaliat si, mai degraba decat sa se limiteze la misterul crimei in sine, abordeaza dificultatile care exista adesea pentru a gasi si a face dreptate.

A Tiny Audience

Doar cinci episoade au alcatuit primul sezon al acestei serii care a explorat o selectie de muzicieni latino care canta melodii pentru publicul „mic”, dezvaluind in acelasi timp secrete despre muzica lor. Fie ca este o piesa noua, un remake sau un moment special, fiecare concert prezinta ceva ce fanii nu au mai vazut pana acum. De la Sebastian Yatra la Jackie Cruz si un omagiu adus lui Juan Luis Guerra, este cu adevarat fascinant si captivant. In al doilea sezon participa artisti precum Cabas, Paulina Rubio, Carlos Rivera si Los Amigos Invisibles.

It’s a Sin

Din fericire, SIDA nu mai este o condamnare la moarte, dar nu a fost intotdeauna asa. Amplasata in anii 1980 si inceputul anilor 1990, miniseria dramatica in cinci parti It’s a Sin arunca o privire asupra epidemiei prin ochii unui grup de prieteni din Londra, deoarece boala isi afecteaza in special comunitatea LGBTQ. Este un pacat care poate fi sfasietor in descrierea virusului, dar reuseste totusi sa fie inaltator si distractiv, in timp ce cronica si climatul politic fanat care a lasat atat de multe victime ale SIDA complet singure.