Eliberează-te de stresul și durerea menstruației în timpul verii! Și cum poți face acest lucru? Simplu! Alegând cu atenție aliații potriviți! Enroush, un brand românesc, vine în întâmpinarea ta și transformă verile tale în perioade ușoare, prin utilizarea exclusivă a produselor 100% organice. Aceste produse au grijă de corpul tău într-un mod delicat și nu au efecte secundare nedorite, astfel încât poți spune adio disconfortului menstrual.

Cum evoluează simptomele neplăcute ale menstruației pe timp de vară?

Temperaturile ridicate din timpul verii pot accentua simptomele fizice și emoționale care te afectează deja. Este important să fii conștientă de modul în care te simți atunci când folosești absorbante convenționale. Chiar dacă nu îți dai seama, acestea au un impact uriaș asupra corpului tău. Dacă încă alegi să folosești produse convenționale, este foarte probabil să nu știi că acestea conțin plastic, fibre sintetice și substanțe chimice reziduale. De asemenea, acestea sunt tratate cu înălbitori, pesticide și alte substanțe toxice. Uneori, lista ingredientelor nu este afișată pe ambalajul produselor convenționale, ceea ce face dificilă conștientizarea compoziției lor. Din adolescență, suntem învățate să considerăm aceste produse ca fiind normale și necesare, fără a le pune sub semnul întrebării impactul lor asupra corpului nostru, în fiecare lună. 

Prin îngrijirea atentă a corpului nostru și evitarea expunerii la substanțe toxice, putem contribui la prevenirea sindromului burnout și la menținerea echilibrului mental și fizic în timpul menstruației și în general. 

Bucură-te de vară fără grija menstruației

Există o soluție 100% naturală pentru combaterea durerilor menstruale și prevenirea efectelor negative ale produselor menstruale, inclusiv dereglare menstruala. Totul depinde de o simplă decizie: alegerea produselor organice. Enroush, un brand românesc, a dezvoltat absorbante și tampoane cu o etichetă curată, fabricate exclusiv din bumbac organic 100%, fără niciun ingredient nociv pentru corpul tău. Această alegere reprezintă una dintre cele mai importante schimbări pe care le poți face pentru sănătatea ta intimă. Prin utilizarea produselor organice de la Enroush, te vei putea bucura de o vară minunată, fără iritații, alergii sau infecții urinare asociate menstruației.

Optând pentru produsele organice Enroush, ai certitudinea că îți protejezi corpul într-un mod natural și sigur. Fără substanțe chimice dăunătoare sau aditivi nocivi, absorbantele și tampoanele Enroush îți oferă confortul și protecția de care ai nevoie în acele zile speciale ale lunii. 40.000 de femei au încercat deja aceste produse, schimbându-și percepția despre cele „7 zile de chin” pe timp de vară cu temperaturi aride.

Așadar, nu mai trebuie să alegi între sănătatea ta și confort. Cu Enroush, poți avea ambele într-un mod complet natural și să previi orice dereglare menstruală. În acest fel, vei putea să te bucuri de o vară minunată, fără a fi nevoită să te confrunți cu disconfortul, neplăcerile sau dereglările menstruale care pot afecta calitatea vieții tale.