Utilizarea profilelor decorative din polistiren reprezintă un truc simplu care poate aduce un plus de eleganță și rafinament în orice încăpere. Există o multitudine de idei pentru decor interior, de aceea iată trei idei creative de amenajare a casei, în care profilele decorative din polistiren sunt protagoniste:

Pune accentul pe tavan: 

Decorarea tavanului este adesea o zonă neglijată în designul interior, însă utilizarea profilelor decorative din polistiren poate transforma complet aspectul încăperii și adăugând un plus de eleganță și caracter. Unul dintre cele mai populare moduri de utilizare a profilelor decorative din polistiren este pe tavan. Aceste profile pot fi utilizate pentru a crea soluții de ornament polistiren sub formă de cornișe frumoase și detaliate în jurul marginii tavanului, oferind un aspect sofisticat și rafinat în încăpere. De asemenea, rozetele decorative din polistiren pot fi montate în centru, deasupra candelabrului sau a lămpii de tavan, adăugând un focal point impresionant și unicitate în decor. 

Adaugă elemente de decor original pereților

Pe lângă folosirea sub formă de baghete tavan, profilele decorative din polistiren pot fi, de asemenea, utilizate pentru a adăuga detaliile rafinate pe pereți. Acestea pot fi montate în jurul ușilor și ferestrelor, creând un cadru elegant și distinct. De asemenea, pot fi utilizate și în jurul oglinzilor, tablourilor sau altor elemente decorative, oferindu-le un aspect mai încântător și sofisticat. Profilele decorative pot fi vopsite în culori contrastante sau pot fi lăsate în culoarea lor naturală pentru a crea un contrast subtil și plăcut. Deci dacă duci lipsă de idei pentru decorarea pereților, folosește profile decorative și vei aduce originalitate în orice încăpere.

Divizează spațiile cu ușurință 

Profilele decorative din polistiren pot fi folosite pentru a diviza spațiul într-un mod elegant și practic. De exemplu, pot fi montate ca despărțitoare între zona de relaxare, sau bucătărie și zona de luat masa, oferind o separare subtilă și estetică între cele două zone. De asemenea, profilele decorative pot fi utilizate pentru a crea un panou divizor într-un spațiu deschis, oferind intimitate și definind diferitele funcții ale încăperii. Acestea pot fi combinate cu alte materiale precum sticla sau lemnul pentru a obține un aspect eclectic și stilat. Utilizează profile decorative de tavan pentru a instala un sistem de suspensie pentru perdele sau draperii. Acest lucru îți permite să crearea unei separări temporare între zonele dorite. Alege profile decorative elegante și de înaltă calitate care se potrivesc cu stilul general al încăperii și utilizează materiale de perdele sau draperii care să completeze designul.

Profilele decorative din polistiren adăugă detalii rafinate pentru a diviza spațiul într-un mod practic și estetic, pentru a transforma instantaneu aspectul unei încăperi. Cu posibilitatea de a fi vopsite și combinate cu alte materiale, profilele decorative din polistiren oferă o gamă largă de opțiuni creative pentru a-ți exprima personalitatea și pentru a crea un decor unic și plin de stil.