Camerele foto cu mulți megapixeli, ecranele tactile mari, difuzoarele zgomotoase și altele asemenea nu sunt suficiente pentru a satisface nevoile utilizatorilor de telefoane din ziua de azi. Unii vor să găsească o metodă de a folosi cât mai mult telefonul, fără a-l pune la încărcat, alții au nevoie de protecție suplimentară pentru telefoanele lor, în timp ce unii iubesc confortul căștilor fără fir.

Există atât de multe accesorii pentru telefoane pe piață încât devine din ce în ce mai greu să le alegi pe cele pe care le dorești și pe cele care sunt de înaltă calitate. Poți folosi lista de accesorii de mai jos pe care ar trebui să le obții: 

Huse de telefon

De cele mai multe ori, atunci când primești un telefon nou, magazinul care ți-l vinde îți oferă o selecție de huse pentru telefon. Unele sunt fanteziste, în timp ce altele sunt modeste și fac ceea ce ar trebui să facă fără a fi totuși ceea ce îți dorești. De aceea, dacă te numeri printre acei oameni mai neîndemânatici( și chiar dacă nu), știi că ai nevoie de o husă robustă pentru telefon.

Când cauți o husă de telefon, asigură-te că alegi una ideală pentru tine. Îl ai mereu în mână? Cumpără o husă groasă care să-l protejeze de căderi. Întotdeauna în geantă? Cumpără o husă și folii telefoane care să acopere și ecranul. Numărul de opțiuni din care să alegi poate fi copleșitor, așa că asigură-te că ai pregătit o listă scurtă cu ceea ce vrei să facă husa telefonului tău pentru tine.

Apple AirTags

Pe lângă beneficiile unei huse pentru telefon, dacă ai un telefon Apple, poți alege noile Apple AirTags pentru a te ajuta să ții evidența altor bunuri personale. La fel ca iPhone-urile, urmărirea se face în aplicația Find Me, dar în cazul AirTag-urilor, acestea sunt atașate la lucruri care nu sunt produse Apple. Acesta ar putea fi un portofel, cheile de la mașină și alte obiecte care s-ar putea pierde. Doar adaugă AirTag la articolul tău personal și lasă Apple să-i urmărească locația pentru tine.

Căști și căști fără fir

Din fericire, majoritatea producătorilor de smartphone-uri produc căști supraear și căști fără fir care sunt concepute pentru a profita la maximum de tehnologia Bluetooth și pentru a face viața mai confortabilă.

Spații de stocare

Majoritatea telefoanelor de astăzi vin cu mult spațiu de stocare. Dar pentru majoritatea oamenilor, niciodată nu este suficient. Cu conținut multimedia de înaltă calitate pe telefoane, este greu să găsești loc pentru toate aplicațiile sau fișierele dorite. Prin urmare, dispozitivele de stocare externe și cardurile de memorie sunt indispensabile.

Majoritatea telefoanelor Android permit utilizatorilor să achiziționeze spațiu de stocare suplimentar prin intermediul cardurilor de memorie, dar nu este cazul iPhone-urilor. Fanii iPhone-ului vor trebui să achiziționeze imediat spațiul de stocare pe care îl doresc, deoarece nu vor avea șansa de a extinde capacitatea de memorie. 

Cabluri de încărcare rapidă și baterii externe

Unele dintre cablurile care vin împreună cu telefonul la achiziționare, de obicei, nu rezistă mult și nu sunt suficient de lungi. Din fericire, ai o mulțime de alegeri când vine vorba de cabluri de încărcare de la terți care se extind până la cel puțin 3 metri. Ar trebui să fie suficient pentru a-ți permite să folosești telefonul confortabil, departe de perete.

Nu este dificil să găsești cabluri de lungimi diferite, dar asigură-te că vei căuta prin diferite mărci și testezi cablul pe dispozitiv înainte de a face o achiziție. De asemenea, chiar dacă ai grijă să îl încarci, probabil că vei avea nevoie și de powerbank/ baterie externă, pe care o poți păstra întotdeauna la îndemână.

Ține cont de toate recomandările de mai sus, căci vei găsi aici toate accesoriile pe care merită să le achiziționezi de îndată ce te-ai hotărât asupra unui anumit model de smartphone!