In comparatie cu alti furnizori de iPhone-uri second hand, cumpararea de telefoane Apple second hand are avantaje enorme. Fiecare telefon Apple este complet reconditionat. Intreaga carcasa si bateria sunt schimbate. 

Exista, de asemenea, un nou cablu de incarcare si un nou ambalaj. Vizual, iPhone-urile folosite nu au urme de uzura si au o baterie noua. Ca si in cazul dispozitivelor noi, obtii si o garantie si poti utiliza toate serviciile din Apple Store. Spre deosebire de dispozitivele folosite de la alti furnizori, poti cumpara telefoane Apple second hand din magazinul online klap.ro in buna stare de functionare. 

Cumpara telefoane Apple second hand la preturi avantajoase

Cumpararea unui nou iPhone Apple este costisitoare. Daca vrei sa folosesti un iPhone, nu trebuie neaparat sa cheltuiesti multi bani, deoarece in magazinul online klap.ro poti gasi telefoane Apple second hand in plina expansiune. 

De obicei, aceste dispozitive care sunt folosite cu denumirea second hand, sunt  curatate si li se reseteaza software-ul la setarile din fabrica, iar reparatiile sunt, de asemenea, efectuate daca este necesar. 

Spre deosebire de cumpararea unui dispozitiv folosit de la o persoana privata, dealerii specializati in produse reconditionate ofera de obicei o garantie, in timp ce clientii au dreptul de a returna dispozitivul daca starea nu este cea asteptata, la fel ca atunci cand cumperi un dispozitiv nou. 

Deoarece bateria isi pierde adesea capacitatea, in special la dispozitivele mai vechi, dealerul o inlocuieste cu una noua inainte de a vinde telefonul, daca aceasta a imbatranit prea mult. Te poti astepta de obicei la o capacitate de cel putin 80 pana la 85 la suta. 

Piesele de schimb originale nu sunt folosite exclusiv pentru inlocuire, deoarece acestea sunt greu disponibile de la Apple, insa nu exista diferente de calitate fata de cele originale. La klap.ro clientul are de obicei libera alegere in ceea ce priveste starea dispozitivului – cu cat se vad mai multe semne de utilizare pe carcasa, cu atat produsul este oferit mai ieftin.

Ce model de telefon Apple este potrivit?

Apple introduce in mod traditional noi modele de iPhone in fiecare septembrie, dintre care unele ofera doar inovatii minore, in comparatie cu predecesorii lor directi. Pe langa numeroasele mici diferente, exista patru criterii principale care sunt decisive atunci cand alegi modelul potrivit de telefon Apple. Procesorul incorporat (SoC), dimensiunea si calitatea ecranului, camerele disponibile si utilizarea Touch ID sau Face ID.

SoC-ul determina cat de rapid este iPhone-ul respectiv. De exemplu, Apple A14 Bionic este mai nou si mai rapid decat A13 Bionic. In realitate aceste diferente de performanta sunt doar pe hartie. 

In practica, daca utilizezi iPhone-ul in primul rand pentru a efectua apeluri telefonice, a asculta muzica si a naviga pe internet, ar trebui sa fii multumit de modele mai vechi. Dar daca ai nevoie de aplicatii intensive in calcul, cum ar fi editarea video sau jocuri, ar trebui sa pretuiesti in mod deosebit cel mai rapid posibil Lay SoC.

Apple se bazeaza pe doua tehnologii fundamental diferite pentru ecran: LCD si OLED. Aceste din urma ecrane au fost folosite inca de la iPhone X, dar mai ales doar la modelele mai scumpe, adica Apple iPhone Xs si Apple iPhone 11 Pro, dar nu si Apple iPhone Xr si Apple iPhone 11. Marele avantaj al OLED, este ca telefoanele Apple obtin acest lucru prin pixelii auto-iluminati, ecranul negru perfect si, prin urmare, un raport de contrast mai mare.