Planuri pentru relizarea canapelelor cu paleti pas cu pas 

Din ce in ce mai multi oameni decid sa-si faca singuri mobilier cu paleti. Ceea ce face aceasta solutie atat de atractiva este mai presus de toate pretul ei scazut. Pretul mobilierului similar, cumparat in magazine, oferit de producatori este de obicei destul de mare. Dar tot ce ai nevoie pentru a face mobilier cu paleti interesant si unic este putina creativitate si cativa paleti. Conform ultimelor tendinte, mobilierul DIY este un element stilat in decorarea interioara. Reciclarea si upciclarea reprezinta o parte importanta a vietii pentru un numar tot mai mare de oameni. Mobilierul cu paleti este intruchiparea acestor doua tendinte. Crearea de obiecte realizate cu paleti are multe avantaje. Cel mai important este ca sunt extrem de ieftine.  Daca detineti deja paleti care au fost folositi pentru depozitarea materialelor, costul crearii de mobilier din paleti acopera doar diverse produse minore. De asemenea, puteti cumpara niste paleti la preturi mici din zone industriale, supermarketuri sau angrosisti. Desi paletii nu sunt de obicei fabricati din lemn de inalta calitate, ei sunt foarte robusti si rezistenti la deteriorare. Prin urmare, proiectele de paleti din lemn sunt puternice si aceste mobilier servesc mult timp. Materialul este usor si ecologic. Daca este proiectat bine, mobilierul cu paleti poate fi elegant si stilat. O masa sau o banca cu paleti este un element complementar perfect pentru stilul scandinav sau minimalist.

Aduceti farmec rustic spatiului dvs. in aer liber cu o canapea realizata din paleti. Aceasta este o modalitate usoara si accesibila de a construi o canapea care poate fi personalizata pentru a se potrivi spatiului si nevoilor dumneavoastra. Urmeaza tutorialul de mai jos pentru a realiza o canapea paleta in forma de L (cu perne fara cusut!), apoi mergi sa te bucuri de zilele lenese ale verii.

AVERTISMENT: Paletii care au stampila „HT” (care inseamna tratat termic) sunt siguri pentru utilizare in interior. Paletii marcati cu „MB” au fost tratati cu o substanta chimica si NU sunt siguri pentru utilizare in interior. Daca paletul nu are sigiliu, verificati originea si utilizarea acestuia (asigurandu-va ca nu a fost folosit pentru transportul de substante chimice, pesticide sau alte materiale nocive care pot adaposti bacterii), inainte de a-l slefui si de a-l folosi in interior.

BACSIS: Gasim perne de exterior la vanzare, le acoperim cu tesatura si apoi le stropim cu material de protectie pentru tesaturi (sau poti folosi pur si simplu tesatura de exterior). Acesta este un mod usor si accesibil de a personaliza pernele de exterior. In plus, materialul poate fi indepartat cu usurinta pentru spalare atunci cand este necesar. Am folosit un total de patru perne de 20 pe 43 de inci pentru a face cele doua perne de scaun, stivuind doua impreuna pentru a face o perna pentru fiecare sectiune de canapea.

Cum sa faci canapele cu paleti pentru gradina momentului

V-ati saturat de piese de mobilier voluminoase, intimidante, care ocupa spatiu si par sa absoarba lumina? Opteaza pentru o experienta de canapea cu paleti DIY, care va oferi sufrageriei tale o senzatie de lumina si prospetime. Camera ta de zi se va lumina brusc si va deveni inima casei tale. Organizati un set de canapele paleti DIY in camera dvs. de zi si invitati cativa prieteni la brunch.

Faceti o canapea cu doua sau trei locuri si decorati-va holul sau podul. Asezati unul in subsol sau in magazia de lucru pentru a va relaxa in timp ce lucrati si sigur va vor deveni cel mai bun prieten. Decoreaza un colt gol cu ​​un scaun de canapea din paleti usor de realizat si pune cateva reviste la indemana. Canapelele cu paleti do it yourself sunt un accesoriu excelent pentru afacerea ta daca ai o sala de asteptare. Alege niste culori deschise sau inchise in functie de vreme, pune cateva flori si plante pentru invitatii sau clientii tai si anima-le experienta de asteptare. Si credem ca poti incerca si aceste cele mai utile mobilier DIY pentru casa si gradina ta.