Romanian Top Hits Bacau a avut loc in acest weekend , pe 5 si 6 august in Piata Tricolorului din Bacau.Aici s-au strans o parte din crema show-bizului printre care Stefan Banica JR, Sistem, DeepCentral, Xonia, Puya, Anda Adam, Antract, Animal X, Dj Sava, Fly Project, Vunk, Narcotic Sound, Alessia, Jimmy Dubb, Ellie Withe, Sonny Flame, Crush & Alexandra Ungureanu, Naguale, au prestat in cele doua zile de gala, oferind publicului bacauan un adevarat spectacol.Cine a oferit cel mai bun show?Tu hotarasti!!!

XONIA – a pregatit o coregrafie extraordinara pentru publicul din Bacau. Se vede ca a muncit mult si ca atare si publicul a aplaudat-o si a cantat cu ea.Bravo Xonia!!!

PUYA – asa cum era de asteptat  s-a comportat foarte urat la Bacau cu cei prezenti acolo. A intrat pe covorul rosu, a semnat pe bannerul RTH si a plecat. Prezentatorul RTH care-i lua interviu lui Puya , a ramas in urma , vorbind singur. A refuzat intr-o maniera aroganta orice fan care dorea sa faca poze sau sa ia autografe.RUSINICA!!!

DEEPCENTRAL – a facut show la Bacau alaturi de cele 2 dansatoare care s-au miscat foarte bine si i-au ridicat pe bacauani in aer.

NARCOTIC SOUND – si ei la randul lor au oferit publicului bacauan un show pe cinste, fanii cantand vers cu vers alaturi de Christian D.

MORRIS – a venit la Bacau cu 3 dansatori ( 2 fete si 1 baiat). Atmosfera creata de dansatori si de Morris a fost una de club , iar publicul din Bacau s-a simtit bine si a dansat pe ritmurile “Because of you”.

CRUSH SI ALEXANDRA UNGUREANU – au fost o prezenta foarte placuta, si bineinteles au facut show cum se vede si in filmuletul de mai jos.

STEFAN BANICA – Se pare ca lumea il iubeste pe Stefan Banica Jr , intrucat la finalul primei seri de RTH Piata Tricolorului era arhi plina. Ca de fiecare data , Stefan Banica a venit insotit de un staff bine instruit care a “asigurat perimetrul” ca la un adevarat VIP. Show-ul a fost pe cinste.

FLY PROJECT – a incins atmosfera in Bacau. Alaturi de cele 3 dansatoare , solistul de la Fly Project a ridicat in aer publicul din Bacau.

ANDA ADAM – a venit la Romanian Top Hits cu o tinuta extravaganta , cum ii este caracteristic , pentru a iesi oarecum in evidenta. Alaturi de dansatorii ei , Anda Adam a oferit un recital de exceptie pentru publicul din Bacau. Anda Adam a fost recompensata cu premiul “Girls Top Hit”.

ALESSIA – a fost prezenta la Romanian Top Hits Bacau 2011. Alaturi de dansatoarele ei, a oferit publicului din Bacau un show pe cinste. Alessia a castigat premiul “New Entry Top Hit”.

JIMMY DUP – a luat premiul “Best New Artist” la Romanian Top Hits Bacau 2011.Look-ul funky , dansatorii talentati si piesele ce au prins la public gen”Monday” l-au facut remarcat pe Jimmy Dub si la Bacau.

SONNY FLAME – Romanian Top Hits Bacau 5 August. Sonny Flame a primit premiul “Best Clubbing Show”, dupa care a oferit un super show spre extazul fanilor.

SISTEM – au facut un super show cu butoaiele lor, asa cum numai ei stiu.