Figura nasilor este foarte importanta in viata copiilor nostri si de aceea este atat de necesar sa invatam sa alegem acei oameni care vor face parte din viata lor si a noastra in timpul cresterii. Ei nu sunt acolo doar pentru a juca un rol in timpul ceremoniei religioase de botez sau pentru fotografia de familie, dar vor fi un ghid, atat pentru nasii tai, cat si pentru parinti.

Alegerea nasilor pentru primul nostru copil a fost o dilema pentru noi. A fi nas este, in parti egale, o onoare si o responsabilitate pentru cei alesi si, atunci cand trebuie sa decizi, nu se pune problema sa nu jignesti pe cineva.

Daca inca nu va este clar, o alternativa este sa alegeti sa urmati traditia clasica si protocolul traditional care propune bunicul patern ca nas si bunica materna ca nasa pentru primul copil. Pentru al doilea, cei alesi ar fi bunicul matern si bunica paterna, iar pentru al treilea, fratele tatalui si sora mamei. Pentru restul copiilor din casatorie, alegerea este extinsa la restul familiei si prietenilor.

In cazul in care unul dintre membrii propusi de protocol lipseste, acel membru ar putea fi inlocuit cu oricare altul, da, fara a amesteca familia si prietenii. In botezurile clasice, traditia prefera un cuplu omogen de nasi in ceea ce priveste relatia, evitand unirile disparate, cum ar fi bunicul patern cu un prieten al mamei copilului . In prezent, nasii botezului sunt de obicei alesi dintre cei mai apropiati prieteni.

Nasii si nasii sunt oameni foarte speciali in viata unui copil. Daca ai avut norocul sa fii ales pentru a exercita rolul, alege cel mai bun cadou pentru un nas, avand in vedere importanta prezentei tale in viata lui.

Pe langa botez si alte date speciale care coincid cu calendarul religios, cadourile pentru nasi sunt intotdeauna o alegere speciala. Exista momente in care poate fi dificil sa stii ce sa alegi cadouri nasi speciale si de aceea exista mai multe recomandari pe care le poti lua in considerare.

In orice caz, alegerea nasilor ar trebui sa fie luata calm si fara graba. Decizia trebuie sa fie convenita intre parinti, deoarece prin aceste alegeri incepe o relatie buna cu nasul lor, care se va intensifica odata cu cresterea si dezvoltarea copilului, si care va lasa dovezi de afectiune la datele desemnate, cum ar fi ziua de nastere . Evitati sa va simtiti jigniti daca vreunul dintre familia sau prietenii alese respinge invitatia de a fi nas.

Exista stampile tiparite, rozarii, cruci de argint cu modele speciale, medalii si suveniruri inspirate de credinta care nu numai ca va fi un mare dar, de asemenea, vor deveni acele mici comori care dureaza o viata. Pe langa desenele traditionale, astazi piata ofera modele moderne si inovatoare, cu fecioare, cruci si desene de stil actuale.

Puteti gasi, de asemenea, o varietate de optiuni ale acestui stil online si, astfel, faceti comanda fara a pleca de acasa.