Sexul ar trebui sa fie o placere pentru fiecare dintre noi, insa, cateodata, lucrurile nu stau chiar asa. Totaltop.ro iti spune de ce apar problemele erectile in timpul activitatii sexuale!

Gandul ca partenera poate ramane insarcinata

Foarte multi barbati se tem sa devina tatici, mai ales daca nu sunt pregatiti inca pentru acest pas major. Psihologii sunt de parere ca teama de a lasa partenera insarcinata daca nu folosesc nicio metoda de contraceptie, i-ar putea face pe barbati sa isi piarda erectia involuntar.

Prezervativul

Unii barbati sustin ca nu pot face sex cu prezervativul, deoarece senzatiile sunt complet diferite, iar el nu mai simte placere. Daca este un partener nou sau nu folosesti nicio alta metoda de contraceptie, mai bine spune pas sexului decat sa te trezesti cu o boala cu transmitere sexuala sau cu o sarcina nedorita.

Psihic, acesti barbati se simt intimidati de prezervativ, lucru care se observa in scaderea erectiei si imposibilitatea de a duce la bun sfarsit actul sexual.

Vorbitul

Cu siguranta iubitului tau ii place sa-i vorbesti “murdar” in pat si sa ii spui cat de mult iti place sa faci sex cu el. Nu va aprecia deloc insa daca vei incepe sa vorbesti despre cum a fost ziua ta la birou, daca a pus mancare pisicii sau daca mai sunt facturi de platit. Atunci cand faceti sex, incercati pe cat posibil sa nu va ganditi la altceva ci doar sa va bucurati unul de celalalt.

Stresul

Si barbatii sunt stresati in timpul sexului, mai ales daca sunt la prima experienta cu partenera respectiva. Deoarece le este teama de esec, acestia chiar isi pot pierde erectia din cauza stresului si grijilor pe care si le fac, cum ca nu vor fi la inaltimea asteptarilor.

Intimidare

Poti face ca un barbat sa isi piarda erectia doar spunandu-i cateva lucuri care sa-l intimideze sau sa-l deranjeze. Daca vorbesti despre penisul lui si il compari cu cel al fostului, spunand ca acela din urma era mult mai dotat, acest lucru i-ar putea scadea increderea in sine si implicit si erectia.