Printr-o smecherie funciara ticluita de Marin Popescu, defunctul primar al comunei Babana, 7,43 ha de pasune comunala au ajuns in proprietatea lui Bebe Toma, patronul de la societatea pitesteana Metropol. 
 
Intamplator sau nu, acesta este si presedintele organizatiei PSD din Babana. Ca sa stearga urmele acestei tranzactii ilegale, Bebe Toma a vandut izlazul comunal unui anume Valentin Anghel, dupa care l-a recumparat de la acesta. Dupa ce a pus mana pe teren, domn’ patron Bebe s-a apucat sa-si faca partie de schi, dotata cu cabluri de teleschi si cu instalatie de nocturna, pe care a inaugurat-o pe 19 decembrie 2009. Insusirea oneroasa a izlazului comunal, de catre patronul de la Metropol, a fost reclamata de un localnic din Babana, Ion Rotarescu, printr-un memoriu adresat primului ministru Emil Boc.
 
In urma acestei sesizari ajunse pe masa premierului, s-au miscat si autoritatile locale din Babana care au transmis o adresa catre Prefectura Arges, in care arata ca patronul de la Metropol, Constantin Toma, alias Bebe, nu detine acte legale pentru suprafata de 7,43 ha de pasune comunala, pe care a construit partia de schi. Prin urmare, Primaria Babana si-a rezervat dreptul de a-l actiona in instanta pe Bebe Toma, cerand anularea documentelor care au precedat vanzarea acestui teren. Partia de schi, la vanzare pe internet Simtind ca este pe punctul de a pierde mandrete de teren, cu partie de schi cu tot, Bebe Toma, patronul de la Metropol, a scos terenul la vanzare pe internet, cu 2,5 euro /mp.
 
Nu-i exclus ca dl. Bebe sa caute niste fraieri carora sa le vanda fostul izlaz comunal, devenit peste noapte partie de schi. Dupa unele surse, ar exista niste greci interesati de teren, dar care s-au dezumflat dupa ce au aflat ca nu pot sa obtina certificat de la Primaria Babana, prin care respectivul teren sa fie declarat liber de sarcini. „Acest scandal imi face popularitate” Bebe Toma, patronul de la Metropol, are si el propria versiune  despre modul cum a obtinut cele peste 7 ha de pasune: “La Babana, e un primar cu carnet rosu (culmea e ca primarul e membru PNL, iar Bebe Toma, dimpotriva, e presedintele PSD Babana, n.red). 
 
Eram prieten cu Bebe Ivan si nu stiu, de ce dracu’, el  ma considera acum dusman. Nu vreau sa ma cert cu el, pentru ca l-am numit prieten. Dar daca lui ii reiese din acte ca am obtinut acel teren ilegal, lasati-l sa spuna ce vrea. Sa ma dea in judecata, ca sa se definitiveze odata aceasta situatie. Legat de acest teren, am acte de mostenire de la socrii mei. La mijloc sunt alte probleme pe care nu vreau sa le dezvalui fiindca nu vreau sa ma cert cu nimeni. Tot ce se spune despre acel pamant, sunt niste minciuni. Memoriul trimis primului ministru Boc nu este scris de Ion Rotarescu.
 
Omul este vecin cu mine si are peste 80 de ani. El nu recunoaste sa fi scris vreodata asa ceva. Eu le multumesc celor care spun astfel de lucruri despre mine, fiindca acest scandal imi face popularitate, nicidecum nu-mi strica imaginea”. Despre scoaterea la vanzare, pe internet, a fostului izlaz comunal, Bebe Toma a declarat: “Poate s-a folosit cineva de acest teren. Eu nu zic ca terenul nu o fi pe internet, dar nu l-am scos eu la vanzare…Eu nu vreau sa vand acest teren, pentru ca eu am facut ceva pentru oamenii din Babana. Dar, haideti sa nu mai facem atata scandal, pe nimica!”