În cazul în care ești interesat să găsești cel mai bun cazinou online în 2021, înainte să faci o alegere trebuie să te informezi cu atenție.

Pentru a te ajuta să faci cea mai bună alegere am pregătit pentru tine câteva sfaturi menite să te ajute.

Primul pas este să verifici lista operatorilor licențiați de Oficiul Național pentru Jocuri de Noroc. În acest fel, te vei asigura că te vei distra la un operator care respectă legislația în vigoare și pe platforma căruia vei putea juca în siguranță.

Apoi, iată ce trebuie să faci:

1. Verifică ofertele la înscriere – Poți să te distrezi și mai mult în cazul în care vei profita de ofertele la înscriere. Cei mai buni operatori au oferte de bun venit atractive. Poți primi un bonus de 100% până la 999 RON, 101 rotiri gratuite și chiar și 5 tokenuri gratuite la Jackpot Poker. Practic, tu vei putea să încerci cât mai multe produse ale cazinoului fără să riști banii tăi. Te vei distra așadar pe gratis și, în acest timp, vei avea și posibilitatea să te obișnuiești mai bine cu jocurile respective. E recomandat totodată să citești termenii și condițiile pentru rulajul bonusului respectiv.

2. Vezi dacă oferta cazinoului se potrivește cu pasiunile tale – Ar fi frustrant să fii fanul unui slot și să îți dai seama că nu se regăsește în oferta operatorului la care decizi să joci. Din acest motiv, e recomandat să verifici înainte dacă jocul respectiv se regăsește în ofertă. De asemenea, verifică dacă operatorul respectiv obișnuiește să adauge constant jocuri noi. Dacă o face, înseamnă că își dorește ca tu să beneficiezi tot timpul de distracția generată de cele mai noi apariții. Iar dacă unele jocuri au RTP-ul mărit, cu atât mai bine. Înseamnă că șansele tale de câștig vor fi și mai mari. Totodată, dacă pe platforma operatorului mai poți juca și Jackpot poker și bingo, pe lângă sloturi, ruletă și blackjack, lucrurile stau și mai bine.

3. Asigură-te că poți juca de pe dispozitivele mobile – Numărul oamenilor care aleg să se distreze de pe dispozitivele mobile este într-o continuă creștere. E cu adevărat plăcut să poți să te joci indiferent unde ești în timpul liber doar accesând site-ul operatorului. De asemenea, e și mai bine dacă respectivul cazino are o aplicație dedicată. Dacă sunt disponibile cele mai bune jocuri de la furnizorii de top, înseamnă că ai ajuns în locul potrivit.

4. Verifică recenziile operatorului – Din fericire, pe Internet poți găsi cu ușurință ce cred alți oameni despre un operator licențiat de ONJN. Printr-o simplă căutare pe Google poți afla ce cred alți oameni despre experiența lor în cazinoul respectiv. Este important și ca operatorul la care alegi să joci să aibă un serviciu de relații cu clienții bine pus la punct, gata să te ajute indiferent ce problemă ar apărea. De asemenea, un semn bun apare și în cazul în care operatorul respectiv îndeamnă la un joc responsabil și le permite utilizatorilor să-și poată limita depunerile sau timpul petrecut pe platformă, să-și ia o pauză sau să-și închidă definitiv contul.

5. E un mare plus să poți juca pe bani virtuali – În cazul în care operatorul respectiv îți oferă posibilitatea să te distrezi fără să joci pe banii tăi, înseamnă că ai ajuns unde trebuie. E un semn clar că operatorul își propune să-ți ofere un loc în care să te simți bine, chiar și cu riscul să nu câștige nimic. Tu vei putea astfel să te distrezi la jocurile preferate sau să încerci unele noi înainte să apuci să joci pe bani reali.