Oana Zavoranu a incheiat orice socoteala cu Pepe si nici nu vrea sa mai auda de acesta. Vedeta a auzit insa ca Pepe a angajat bodyguarzi la nunta lui care au sarcina de a o tine la departare pe Oana, in cazul in care isi face aparitia la nunta.

Evident, aceasta a avut ceva de comentat!

Ma doare dureros de putin de acest subiect. Se pare ca dupa ce face totul pe barter, adica moca, mintind cu nesimtire populatia, mai are nevoie si de inca un subiect legat de mine, ca, de… oricat s-ar strofoca, dupa mine e doar un rrom intrat intr-un clan de rromi. Ma face sa rad, asta chiar este culmea prostiei si lipsei de tactica tiganeasca. Cu Dana (n.r. marea iubire a lui Pepe inainte de Zavoranca) nu a trimis poze sau cu altele? Gen Roxana Ionescu, Beatrice Tican sau alte foste care ar sari la “bataie” sa nu se marite ginerica.

Ce isi imagina?! Ca o sa ma opun si o strig nu te insura, te iubesc?! Trebuie sa intelegeti ca la nunta lui Pepe totul este barter cu Antena, altele, cununia si botezul puradelului – pe banii PROTV-ului! Nunta o face pe banii Antenei! Barterul nu este ceva rusinos, atata vreme cat este unul asumat si recunoscut. Nu trebuie sa te dai boier pe banii altora, pai playback poate sa faca si o surdo-muta. Eu singurele lucruri pe care le mai am in comun cu acest individ sunt doua procese care imi doresc sa se termine cat mai repede. Sa stea linistit ca nu imi cautam eu rochie sa ma duc la nunta lui! Vedeti, singur se baga in seama, a declarat Oana Zavoranu pentru WOWbiz.ro.