Week-endul trecut a avut loc nunta lui Pepe cu Raluca Pastrama. Iata ca acum, dupa doar cateva zile de la fericitul eveniment, Oana Zavoranu iese cu noi dezvaluiri incredibile despre fostul sot, Pepe.

„Daca am sa decid sa va spun niste lucruri si unele dintre realele motive pentru care eu nu am mai simtit nimic… Daca era atat de bun il lasam? Voua va lipsesc niste piese din puzzle, pentru ca eu nu le-am spus. Nu mai merita exclusivitatea mea.

Jur pe mormantul tatalui meu ca nu l-am inselat in spate ani decat cu Tudy. Nu e artist, este bataus, este un om violent. M-a batut. Am fost lovita de mai multe ori de Pepe si, culmea, cu martori.
Am filmari cu el facand orgii sexuale cu altele. Va dau filmarea, dar v-o asumati? Sunt oameni care confirma. Vreti sa dau filmarea in momentul asta?
Am sa va pun in legatura cu o persoana care mi-a spus ca exista o individa in Constanta, stripteuza, se numeste Suzi. Va dau omul de contact, va fac legatura cu omul. A spus ca pentru o numita suma de bani ea ar fi dispusa sa vorbeasca. (Pepe – n.red.) Are un copil facut cu ea in timp ce era cu mine. Eu va dau numarul de telefon.
In timpul casniciei cu Pepe am fost sunata de o tipa care a vrut sa se intalneasca cu mine care nu m-a convins sau eram eu atat de proasta incat nu am vrut sa cred”, a declarat Oana Zavoanu la Kanal D.