Brandul german este deja arhicunoscut pentru autoturismele sale excepţionale, care ies în evidență prin eleganță, adaptabilitate la cerințele șoferului, funcționalitate și, cel mai important, confort.

Autoturismele Mercedes-Benz reprezintă, fără îndoială, cele mai titrate şi mai apreciate modele de lux din istorie.

Noul model Mercedes GLE nu face rabat de la standardele extrem de ridicate ale constructorului german, oferind o experienţă de condus incredibilă, dar şi un nivel de confort de pe altă planetă, atât pentru tine ca șofer, cât și pentru pasagerii tăi.

Auto Schunn Romaniadealer autorizat al Mercedes-Benz cu reprezentanțe în Arad, Deva, Sibiu, Suceava și Timișoara, îți pune la dispoziție o gamă completă de SUV-uri Mercedes-Benz GLE Coupe.

Tot ce trebuie să faci este să îți alegi modelul care ți se potrivește cel mai bine, să te urci la volan și să te bucuri de noua ta mașină.

Pentru a fi sigur că mașina corespunde tuturor cerințelor tale, noul model GLE Coupe este disponibil în 64 de culori plăcute și ambientale, numeroase arome sau programe de masaj, dar şi pachetele de confort pe care le poţi activa la discreţie.

Pachetul ENERGIZING Plus sporește la maximum confortul tău și al pasagerilor prin dotările și echipamentele de top inovative pe care ți le pune la dispoziție.

Pachetul AIR- BALANCE sporește ambientul plăcut din autovehicul, îmbunătățește constant calitatea aerului și îți oferă o gamă largă de parfumuri în funcție de dorințele tale. 

În plus, pentru ca tu și pasagerii să vă bucurați de confort la cele mai înalte cote, noul model Mercedes GLE Coupe îți oferă funcția de masaj și scaune climatizate, oferind relaxare şi o poziție optimă. Climatizarea scaunelor, care se realizează în trepte, transformă fiecare călătorie într-o adevărată relaxare pentru tine.

În ceea ce privește funcționalitatea noului model GLE Coupe, ești asistat de mai multe camere video și de senzori, astfel încât fiecare manevră pe care o faci să fie sigură şi eficientă.

Tot pentru confortul tău, noul model GLE Coupe dispune și de un pachet de parcare cu cameră video de 360 de grade, cu ajutorul căruia poți parca singur sau poți lăsa mașina să realizeze această manevră în locul tău, în mod autonom. În plus, dacă vreodată vei avea nevoie de o remorcă, beneficiezi și de asistent pentru manevrarea remorcii.

Cu noul model Mercedes GLE Coupe îți poți încărca și conecta telefonul mobil fără cablu, folosind cele mai importante aplicații de pe smartphone direct de pe bord.

În ceea ce privește sistemul de operare și de afișare al noului model GLE Coupe, afișajul este complet digital, ceea ce îți transformă informația într- nouă experiență inedită.

În plus, consola centrală touchpad are un tablou de operare care reacționează atât la atingeri, cât și la scrisul de mână, oferind răspunsuri acustice relevante. Pentru ca experiența ta ca șofer să fie completă și extraordinară, funcția LINGUATRONIC permite să formulezi comenzi doar prin simpla introducere de mesaje vocale.

Noul SUV Mercedes-Benz GLE Coupe este, fără îndoială, o prezenţă impozantă, imposibil de trecut cu vederea pe şosea, însă puţini dintre cei care se rezumă la a admira modelul îşi pot imagina cu adevărat care este experienţa pe care acest SUV o oferă, acest privilegiu rămânând rezervat exclusiv şoferului.