La inceputul acestei luni, Netflix a intrat oficial in zona de jocuri prin lansarea serviciului sau de jocuri mobile pentru utilizatorii de Android. Acum, gigantul de streaming a anuntat ca isi lanseaza jocurile pentru utilizatorii iOS.

Nu unul, ci Netflix a anuntat cinci jocuri mobile pentru utilizatori: Stranger Things: 1984 (BonusXP), Stranger Things 3: The Game (BonusXP), Shooting Hoops (Frosty Pop), Card Blast (Amuzo & Rogue Games) si Teeter Up ( Frosty Pop).

Jocurile au devenit publice si au devenit disponibile pentru utilizatori miercuri. Acestea sunt aceleasi jocuri care au fost anuntate anterior utilizatorilor de Android.

Cum functioneaza?

Aceste jocuri mobile Netflix sunt disponibile pe dispozitivele Android si iOS atunci cand va conectati la profilul dvs. Netflix. Utilizatorii de Android si iOS vor vedea un rand dedicat de jocuri si o fila de jocuri unde pot selecta orice joc pentru a descarca si a juca.

Cu toate acestea, aceste jocuri mobile nu vor fi descarcate si redate in cadrul aplicatiei in sine. Utilizatorii vor fi redirectionati catre App Store sau Google Play Store pentru a descarca jocurile de divertisment. Dar daca aveti deja jocurile descarcate, atunci jucatorii pot lansa jocurile din aplicatia Netflix dupa ce le-au instalat pe dispozitiv.

Utilizatorii pot juca jocuri pe mai multe dispozitive conform profilurilor din contul lor. Odata ce ati atins limita de dispozitiv, Netflix va va trimite o alerta. Jocurile mobile sunt, de asemenea, sigure si nu sunt disponibile pe profilurile de copii create pe orice cont Netflix si, pentru a adauga un nivel suplimentar de siguranta, utilizatorii pot, de asemenea, configura un PIN pentru a impiedica copiii sa aiba acces la aceste jocuri pe dispozitiv.

In timp ce unele jocuri pot necesita o conexiune la internet, altele vor functiona bine si vor fi disponibile pentru a fi jucate offline. Acest lucru va face, de asemenea, acele navete lungi usor usor si, de asemenea, va ajuta cu acele zone care au Wi-Fi prost.

Pentru a juca jocuri, tot ce trebuie sa faca un utilizator este sa se conecteze cu profilul tau Netflix in aplicatia mobila. Pe ecranul urmator, veti vedea randul de jocuri dedicat, de unde puteti selecta titlul pe care doriti sa il jucati in continuare.

Dupa ce faceti clic pe titlul jocului, veti fi directionat fie la Magazinul Google Play, fie la Magazinul de aplicatii iOS, in functie de dispozitivul pe care il utilizati. Dupa descarcarea jocului, va puteti bucura de joc.

Cu toate acestea, la fel ca regulile streaming, Netflix va alerta utilizatorii daca joaca jocuri pe mai multe dispozitive decat este permis. De acum, jocurile sunt permise numai pentru profilurile normale si nu pentru profilurile pentru copii, pentru a se asigura ca copiii minori nu joaca jocurile care pot implica violenta.