Michael Jackson s-a remarcat ca cantaret, compozitor, producator, dansator, abilitati care l-au facut „Regele pop-ului” si a lasat o mostenire care a fost recunoscuta in istoria muzicii. Cu toate acestea, viata lui sentimentala a fost mereu de interes pentru presa si fani.

Asa ca, va prezentam cine au fost marile lui iubiri . 

Cate prietene a avut Michael Jackson? 

Tatum O’Neal 

Fiica actorului Ryan O’Neal a fost prima iubita si prima dragoste a interpretului din „ Beat It ”. S-au cunoscut cand ea avea 12 ani, iar el 17, se zvoneste ca amandoi s-au indragostit din prima clipa in care s-au vazut, totusi, au inceput o relatie oficiala in 1979. 

Artistii au gasit ceva in comun si anume ca cei doi au suferit abuzuri in copilarie si si-au inceput cariera cand erau mici. In autobiografia sa „ A Paper Life ”, Tatum O’Neal a negat zvonurile ca ar fi prima experienta sexuala a lui Jackson, clarificand ca muzicianul nu si-a dorit niciodata sa aiba o abordare fizica cu ea, dar ca o iubea foarte mult si simtea un multa atractie. 

„Prima mea iubita si cea pe care o iubeam foarte mult a fost Tatum O’Neal, dar nu eram pregatita sa fac unele lucruri pe care si-ar fi dorit ea sa le faca”, a spus Michael Jackson intr-un interviu pentru Martin Bashir. 

Diana Ross 

Cantareata a jucat un rol important in familia Jackson, deoarece a promovat succesul celor de la Jackson Five in 1969. Se zvoneste ca atunci cand Michael avea 16 ani, Diana nu a putut rezista farmecului sau si l-a sarutat, devenind primul sarut al muzicianului. Ulterior, artistii s-au tinut de mana la toate evenimentele la care au participat, zicandu-se ca atat Diana , cat si Michael erau indragostiti. 

In fata publicului erau vazuti doar ca un prieten, dar cand erau singuri se vedea ca tratamentul lor era complet diferit. Nu s-a confirmat niciodata daca au avut o relatie, ceea ce s-a aratat a fost admiratia pe care o simtea Michael pentru Diana si invers. 

Brooke Shields

Actrita l-a cunoscut pe Michael Jackson cand avea 13 ani si au devenit imediat prieteni foarte buni. De fapt, Brooke a negat ca au avut o curte si a asigurat ca sunt cei mai buni prieteni. Totusi, potrivit zvonurilor, muzicianul a prezentat-o ​​mereu ca fiind iubita lui si chiar a invitat-o ​​intr-o zi la cina cu familia si i-a daruit un inel cu diamante. 

Se spune ca Michael era fascinat de frumusetea actritei si avea ochi doar pentru ea. La evenimentele la care mergeau impreuna, erau intotdeauna vazuti mergand mana in mana sau ajungand brat la brat. Timp de zece ani au incetat sa se mai vada, dar asta nu le-a afectat prietenia, deoarece Brooke a devenit confidenta ei. 

Elizabeth Taylor 

Elizabeth a fost prietena neconditionata si iubirea imposibila a cantaretei, l-a sustinut mereu in cele mai grele momente ale muzicianului. De altfel, Michael Jackson i-a dedicat doua melodii: „ Liberian Girl ”, inclusa pe albumul „Bad”, si „Elizabeth I Love You” pe care i-a cantat la una dintre zilele de nastere ale actritei. 

Au existat multe zvonuri despre o presupusa relatie, dar au negat-o mereu. Au avut o mare prietenie care a durat pana la moartea lui Michael si chiar se spune ca Elizabeth a suferit o depresie severa cand a aflat de moartea prietenei ei. 

“Inima si mintea mea sunt frante. L-am iubit pe Michael din tot sufletul si nu imi pot imagina viata fara el. Am avut multe in comun si ne-am distrat impreuna. El va trai in inima mea pentru totdeauna, dar asta nu este suficient pentru eu”, a spus ea. Elizabeth Taylor la cateva zile dupa moartea muzicianului. 

Michael Jackson era inrudit romantic cu mai multe actrite, modele si cantarete, cu toate acestea, doar unele erau marile sale iubiri de viata.