Nu lasa aceste tipuri de indivizi sa-ti schimbe modul de a vedea lucrurile sau parerea pe care o ai fata de tine si de ceilalti oameni, deoarece tu esti cel mai important in deciziile pe care le iei in viata. 

1. Se bucura de nenorocirea altora

Oamenii rai se vor bucura ca se intampla nenorociri si chiar daca incearca sa le ascunda, o poti observa oricand in atitudinea lor. De asemenea, sunt fericiti de dezastrele din stiri sau de vreo situatie dramatica care le este aproape. Tot ceea ce s-a intamplat acestor oameni este uitat cand vor vedea lucrurile rele care se intampla altora si se vor simti mai bine. Daca acest gen de lucruri ii fac sa se simta mai bine, nu ii va fi salvat de ei insisi. 

Nu rata noul videoclip de pe canalul nostru! In ciuda faptului ca multi oameni au decis sa calatoreasca in Rusia pentru a se bucura de una dintre cele mai nebune si mai surprinzatoare Cupe Mondiale din ultima vreme, nu toate sunt aventuri bune, din moment ce tragicul a improscat si evenimentul.

2. Sunt necinstiti

Aceste fiinte nu spun niciodata adevarul si, desi majoritatea fac aluzie la adevar, unele minciuni sunt mai mari decat altele. Acesti oameni spun atat de multe lucruri false incat sunt obisnuiti sa se creada ceea ce spun celorlalti, este parte din realitatea lor si traiesc asa. Propria ta minte devine o victima a acestei situatii. Unii doar rasucesc putin adevarul pentru a parea mai puternici si mai inteligenti. Daca ii prindeti in flagrant, probabil ca vor face tot posibilul sa va induca in eroare din ceea ce credeti ca ati auzit. 

3. Intotdeauna triseaza

Acesti oameni te vor induce in eroare cu privire la ceea ce crezi despre ei, despre tine si despre cei din jurul tau. Acest lucru poate veni sub diferite forme: minciuna, transformarea ceea ce a spus altcineva despre tine intr-un mod negativ, extinderea adevarului si rasturnarea faptelor. Aceste tipuri de actiuni sunt foarte frecvente si nu vor ezita sa o faca in orice moment, probabil ca o vor face intr-un mod foarte subtil, de aceea multi trec neobservati. Cu toate acestea, ar trebui sa incercati sa aveti in vedere ca aceste tipuri de actiuni sunt foarte frecvente si nu vor ezita sa le realizeze. 

4. Sunt extrem de cruzi

Cruzimea este probabil cea mai puternica caracteristica a lor, nu vor ezita niciodata sa-ti spuna ceea ce gandesc intr-un mod nepoliticos sau ranit. Nu iti vei da seama intotdeauna, deoarece poate veni sub diferite deghizari, cum ar fi: lupte, rani pe cei dragi cu cuvinte, cum ar fi familia, partenerii, prietenii, copiii si chiar si animalele. De obicei sunt victime ale inchisorii pe care au construit-o de-a lungul timpului si se bucura mereu de tot ce li se intampla rau altora.

5. Sunt prieteni rai

Daca o persoana rea vine sa te ajute, a facut-o intr-un mod egoist, asta e sigur, probabil ca exista ceva pentru el in aceasta actiune. De obicei, ei vor fi acolo pentru tine doar atunci cand totul merge bine pentru tine, in momentul in care situatia se va schimba vor disparea complet de pe fata pamantului. Ei vor face imposibilul sa se ascunda de acest gen de lucruri si nu vor ezita sa va refuze orice le-ati cere. 

6. Te fac sa te simti mic

Una dintre cele mai cunoscute manipulari ale oamenilor rai este emotionala. De obicei, te vor face sa te simti fara valoare si vor incerca sa o faca intr-un mod foarte subtil, cum ar fi: jucand victima cand nu ai gresit cu nimic, ridiculizandu-ti infatisarea, corpul, interesele, sperantele, obiectivele, prietenii, visele, tot ce iubesti.fai fericit.