Hanoracele de astăzi sunt unele dintre cele mai populare elemente ale îmbrăcămintei de exterior și există în dulapul fiecărei persoane moderne, fie bărbat, fie femeie. Caracteristicile lor cheie includ confort, caracter practic și versatilitate.

Hanoracele de astăzi sunt unele dintre cele mai populare elemente ale îmbrăcămintei de exterior și există în dulapul fiecărei persoane moderne, fie bărbat, fie femeie. Caracteristicile lor cheie includ confort, caracter practic și versatilitate. Dacă parchetul din casa ta ține rece, poți îmbrăca un hanorac care ține de cald. Dacă vrei să faci o schimbare în casa ta, optează pentru un produs nou, mai exact pentru pardoseli LVT gluedown de înaltă calitate. Orice hanorac este un tricou larg, cu mâneci lungi, care este confecţionat din materiale izolante si se poartă atât afara, cât și la interior. Hanoracele moderne pot fi echipate cu fermoare, șnururi, glugă, benzi elastice și buzunare. Este greșit să crezi că un hanorac este un element de îmbrăcăminte exclusiv masculin. Astăzi această versiune de îmbrăcăminte exterioară poate fi adesea găsită în garderoba femeilor de zi cu zi.

Hanorac – Tipuri

Chiar dacă moda se schimbă, nu a reușit totuși să ignore un element atât de popular ca hanoracul. Acest lucru a dus la crearea unui număr mare de tipuri de hanorace, care diferă în stil, prezența sau absența glugii, buzunare și multe altele. Hanoracul cu glugă este cea mai populară opțiune astăzi, nu numai pentru bărbați, ci și pentru femei. Au devenit populare în anii 70. Caracteristica cheie a unor astfel de modele este gluga. Astfel de modele sunt, de asemenea, echipate cu fermoar și buzunare trapezoidale. Hanoracul sport include toate opțiunile de hanorace din bumbac (care absorb perfect umezeala) sunt întotdeauna cu glugă și fermoar. Gluga ar trebui să protejeze sportivul de ploaie, iar fermoarul simplifică ventilația din interiorul îmbrăcămintei. În cazul hanoracului fără glugă, fermoarul poate fi amplasat atât pe toată lungimea verticală a hanoracului, cât și până la stern. Bărbaţii preferă să poarte cămăşi interesante sub astfel de modele pentru a se concentra pe guler. Un element important al unor astfel de hanorace este absența obligatorie a glugii.

Hanorac cald sau izolat

Aceasta include hanorace cu absolut orice stil. Condiția principală este prezența unui substrat suplimentar și a unui material cald (sau multistrat) în structură. Pot fi și modele de blană. Aceste hanorace sunt concepute pentru a fi purtate în sezonul rece. Hanoracele aparțin stilului non-standard. Au o lungime crescută și cel mai adesea asimetrică, precum și o glugă largă. Astfel de opțiuni de îmbrăcăminte sunt de obicei cusute din materiale subțiri și sunt destinate exclusiv purtării în sezonul cald. Un alt tip de hanorac este cel confecționat din material călduros. In interior este dotat cu un strat special, care este extrem de plăcut pielii și încălzește perfect. De obicei este realizat din lână sau blană artificială. Hanoracul cu guler are un guler înalt neobișnuit, care formează pliuri din țesătură într-o stare calmă. Aceste modele nu au fermoare sau nasturi, tot ce este disponibil sunt şireturile care se introduc in guler.

Pardoseală din LVT gluedown

Podelele din vinil au mai multe forme. Cele mai comune sunt panourile modulare LVT gluedown. Fiecare dintre aceste podele este impermeabilă, dar vine și cu diferite avantaje și la cele mai atractive preturi. Panourile de vinil lipite necesită utilizarea unui adeziv de montaj, care le fixează pe substrat. Panourile de vinil cu caneluri, similare celor utilizate la panourile laminate, asigură o bună aderență și protecție a podelei. Ambele soluții sunt comune și au multe avantaje.

Înainte de a te decide asupra tipului de pardoseală de vinil, trebuie să ții cont de tipul de pardoseală pe care va fi instalat. Ar putea fi: podea veche de vinil, gresie, beton, lemn. Înainte de a așeza prima placă modulară, este necesar să te familiarizezi cu cerințele pentru pardoseală, iar acest lucru este valabil atât pentru modulele lipite, cât și pentru cele montate. În funcție de motiv, această soluție poate fi mai bună decât altele sau necesită mai puțină pregătire. Trebuie remarcat faptul că pardoseala LVT gluedown poate fi instalată pe o varietate de substraturi care sunt în stare bună. De regulă, panourile de vinil sunt foarte subțiri. Aceasta înseamnă că au mai puțină izolație în comparație cu suprafețele dure, cum ar fi betonul.

Dimensiunea încăperii

Dimensiunea camerei în care intenționezi să schimbi podeaua contează și pentru alegerea tipului acesteia. Camerele mai mari vor avea mai puțină stabilitate pentru îmbinările pardoselii. Pentru încăperi mai mari sau încăperi în care nu ai nevoie de șipci extensibile, o pardoseală lipită ar putea fi cea mai bună opțiune. Panourile adezive de vinil sunt o opțiune excelentă pentru spații mari, cum ar fi subsoluri, birouri și restaurante. Ambele tipuri de podea sunt excelente pentru băi, bucătării, spălătorii și spații comerciale. Dacă montezi astfel de podele pe terasă, poți îmbrăca un hanorac cu glugă care îți oferă multă libertate de mișcare și îți ține și de cald.

Tipul de pardoseală LVT gluedown depinde și de natura încăperii, fie că este într-o casă sau într-o încăpere comercială. Spațiile comerciale au de obicei trafic crescut. Pardoselile din vinil LVT gluedown groase de 0,3 sau 0,5 mm sunt garantate comercial, deoarece sunt protejate de trafic intens. Podelele care pot fi folosite în scopuri comerciale pot fi atât canelate, cât și lipite. Pentru spații mari deschise se recomandă pardoseală LVT gluedown.