Exista multe lucruri interesante de asteptat din sezonul 2 House of the Dragon. Sezonul 1 al spin-off-ului de succes Game of Thrones de la HBO a vazut evenimentele s-au dezvoltat pana la Dansul Dragonilor, un razboi civil care a pus familia Targaryen impotriva uneia. altul, cand doi copii ai regelui Viserys Targaryen s-au vazut drept mostenitorii de drept al tronului. Partidele au fost impartite in negri si verzi, reprezentati de Rhaenyra Targaryen si, respectiv, Aegon II. Dupa moartea lui Viserys si violenta dintre Aemond si Lucerys in finalul sezonului 1, sezonul 2 va avea un razboi total.

House of the Dragon se bazeaza pe cartea lui George RR Martin Fire & Blood , care relateaza evenimentele dinastiei Targaryen care a condus Westeros timp de aproape 300 de ani. Fire & Blood acopera evenimentele din Dansul Dragonilor ca pe un text istoric, in timp ce adaptarea HBO mareste detaliile care nu au fost acoperite in carti. Pentru a prelungi durata seriei si pentru a se adapta la numarul de batalii din razboi, sezonul 2 House of the Dragon va continua probabil sa incetineasca lucrurile, concentrandu-se pe momentele interpersonale dintre personaje, facand, probabil, momentul culminant al sezonului batalia de la Rook’s Rest.

10 Aemond le-a spus Verzilor ca a ucis-o pe Lucerys (si cum reactioneaza ei)

Aemond a inceput razboiul si Alicent nu va fi fericit.

Vhagar dragonul si Ewan Mitchell in rolul lui Aemond Targaryen in finalul sezonului 1 de House of the Dragon

In timp ce textul afirma pur si simplu ca Aemond si Vhagar au ucis-o pe Lucerys Velaryon si dragonul sau mult mai mic dupa ce s-au intalnit la Storm’s End, spectacolul dezvaluie ca acest eveniment a fost un accident. Aemond pierde controlul asupra monstruosului Vhagar, care merge la gustare, omorand-o pe Lucerys si declansand, intamplator, razboiul civil. Primul episod il va vedea pe Aemond sa dezvaluie ce sa intamplat cu Alicent, Otto si greens, care probabil vor fi furiosi pe el.

9 Blood & Cheese se vor intampla devreme in House of the Dragon sezonul 2

Daemon se va razbuna pentru Lucerys.

Blood and Cheese sunt numele a doi asasini care urmeaza sa debuteze in sezonul 2, interpretat de Sam C. Wilson si, respectiv, Mark Stobbard. Cei doi sunt angajati de Daemon Targaryen ca raspuns direct la uciderea lui Lucerys si sunt contractati sa ucida unul dintre fiii lui Aegon II. House of the Dragon a tachinat deja Blood and Cheese, deoarece vor fi angajati prin Mysaria si reteaua de spionaj pe care ea a infiintat-o la sfarsitul sezonului 1.

8 Mai multi dragoni noi

Sezonul 1 a introdus mai multe, dar sunt mai multe.

O imagine cu Baela Velaryon si Moondancer in Fire & Blood.  Creat de Doug Wheatley

House of the Dragon a introdus deja mult mai multi dragoni decat Game of Thrones , deoarece aceasta perioada inregistreaza cea mai mare cantitate dintre ei in Westeros. Ar trebui sa existe dragoni noi in sezonul 2 House of the Dragon , inclusiv versiuni mature ale lui Aegon si Helaena’s Sunfyre si Dreamfyre. Sezonul ar trebui sa vada si mai multe despre Vermithor, care a fost tachinat in episodul 10. Exista cativa dragoni salbatici nerevendicati si Moondancer al Baelei Targaryen, care inca nu a aparut.

7 Intoarcerea la Winterfell si intalnirea cu Lordul Cregan Stark

Jacaerys a fost trimis in nord la sfarsitul sezonului 1.

In timp ce Lucerys s-a dus la Storm’s End pentru a negocia cu Baratheons, Jacaerys a plecat spre nord pentru a crea o alianta cu Stark. House of the Dragon sezonul 2 ar trebui sa vada revenirea incitanta la Winterfell. Cregan Stark este un tanar aflat la inceputul Dansului Dragonilor, care va deveni un jucator important pe tot parcursul seriei. El este cunoscut ca un lord formidabil si un spadasin puternic, care va servi in cele din urma drept Mana Regelui lui Aegon III.

6 Jacaerys si Cregan merg dincolo de zid

Videoclipul din culise sugereaza o scena la nord de Zid.

Zidul in Game of Thrones

Desi nu este adus in discutie in capitolele Dance of the Dragons din Fire & Blood , un videoclip din culise sugereaza ca Wall va reveni pentru sezonul 2 House of the Dragon . Cand Jacaerys viziteaza Cregan in nord, cei doi intelegeti-va rapid si deveniti prieteni, facand din aceasta o oportunitate cea mai probabila de a merge intr-o excursie distractiva cu dragoni si mai departe la nord, dincolo de Zid. Zidul este unul dintre cele mai frumoase situri din Westeros si ar avea sens ca Jace sa vrea sa fie martor. Reintroducerea acestuia ar fi, de asemenea, o modalitate inteligenta prin care serialul sa comercializeze ceva familiar publicului in trailere.

5 Duelul gemenilor Cargyll

Cargylls se afla in parti opuse ale razboiului.

House of the Dragon sezonul 1 i-a prezentat publicului pe Ser Erryk Cargyll si Ser Arryk Cargyll, doi frati gemeni care servesc ambii in Kingsguard. Din pacate, cei doi barbati se afla in parti opuse in razboi, cu Erryk jurand loialitate fata de Rhaenyra si alaturandu-se Queensguard-ului. In sezonul 2, Ser Arryk al verzilor va fi trimis la Dragonstone pentru a se preface ca este fratele sau geaman si pentru a asasina Rhaenyra, doar pentru a fi oprit de Erryk. Cei doi se vor duela, rezultand rani mortale pentru amandoi.

4 Dansul dragonilor incepe cu adevarat pe masura ce razboiul se extinde in Westeros

Alte case aleg laturile.

Game of Thrones Sezonul 5 - Riverlands

La fel ca Game of Thrones , un razboi pentru tron ​​inseamna ca Westeros va fi devastat si, din nou, Riverlands centrat este o locatie principala. Cu ambele parti pe deplin angajate in razboi dupa moartea celor doi printi, vor incepe sa adune aliati din casele de pe tot continentul. Bataliile vor avea loc in Tarile Raurilor din jurul Harrenhal, precum si in Tarile Coroanei de-a lungul peninsulei sale de nord. Targaryens se vor lupta cu Targaryen, dragonii se vor lupta cu dragoni, iar actiunea se va amplifica cu cele opt episoade condensate ale emisiunii.

3 Introducerea mai multor personaje noi de carte

O distributie actualizata.

Opera de arta care o infatiseaza pe Alys Rivers din Cantec de gheata si foc

Distributia din sezonul 2 House of the Dragon va include multe personaje noi din carti. Pe langa Blood and Cheese, publicul va fi prezentat lui Alys Rivers, o femeie din Riverlands, care este iubita lui Aemond Targaryen. Serialul l-a distribuit pe Simon Russell Beale in rolul lui Ser Simon Strong, stra-unchiul lui Lord Larys. Fiul lui Otto, Gwayne Hightower, va sosi pentru a-i ajuta pe verzi in razboi. Seria poate introduce si alti cativa lorzi din marile case, in afara de Cregan Stark, stramosii personajelor cunoscute din Game of Thrones .

2 Sacul lui Duskendale

Verzii trec la ofensiva.

Fabien Frankel tinand o sabie in rolul lui Criston Cole in Casa Dragonului.

Duskendale este o noua locatie interesanta pe care o asteptam cu nerabdare in Casa Dragonului, deoarece este unul dintre orasele-port mai mari din Westeros, cuibarit in Tarile Coroanei, la nord de Debarcaderul Regelui. Pe masura ce razboiul progreseaza, Duskendale va fi locul unei batalii importante, deoarece Casa Darklyn alege sa se alature negrilor. Verzii il arunca cu usurinta pe Duskendale, marcand inceputul ofensivei lor in razboi.

1 Batalia de la Rook’s Rest

Apogeul probabil al sezonului 2.

Rook’s Rest va fi probabil momentul culminant al sezonului 2 al Casei Dragonului , deoarece batalia va aduce viata mai multor dragoni si a unui Targaryen. Batalia de la Rook’s Rest o va vedea pe Rhaenys sa se lupte atat cu Aegon II, cat si cu Aemond cu dragonul ei Meleys. Meleys se va lupta cu Sunfyre si Vhagar, ducand la moartea lui Rhaenys si Meleys. Aegon si Sunfyre sufera amandoi rani teribile, dar supravietuiesc intalnirii.