Romania primește pumn dupa pumn!

Trei știri importante pentru romani au venit ieri seara. Toate trei au legatura intre ele:

Medicii de stat au anunțat ca-si vor da demisia, daca statul nu le dubleaza imediat salariul. Romania, locul 1 in lume la saracirea populației. Averea romanilor a scazut cu 36% intre iulie 2011 – iunie 2012. Angela Merkel a cerut tarilor UE, ca bugetele naționale sa fie pe viitor aprobate de catre Uniune. Vreți bani? Vreți euro? Adio independenta! Nu mariți voi salariile bugetarilor si pensiile, cand aveți chef!

Toate arata același lucru: ca Romania e in faliment. Ca are nevoie disperata de bani si ca Germania o va pune sa plateasca scump pentru acești bani.

Prabușirea sistemului medical de stat: prima veste excelenta!

Poate Victor Ponta sa dubleze salariile medicilor? Sigur ca nu! El nu mai are bani sa le plateasca nici așa.

Deci iși vor da cu adevarat demisia medicii, sau se umfla in pene? Mulți, da, iși vor da. Mai ales cei care au oferte din Germania si Franța. Majoritatea n-au unde sa se duca si vor ramane, dar oricum sistemul sanitar de stat se va bloca. E acesta un lucru bun, sau rau?

E minunat! E vestea pe care am așteptat-o de ani de zile! M-am saturat sa platesc din buzunarul meu, tratamentele a milioane de pomanagii incompetenți, care nici nu mai mor odata, dar nici nu sunt capabili sa traiasca pe picioarele lor. Hai sa zicem ca e rentabil sa platești tratamentul cuiva care temporar e in criza financiara si pe care il poți exploata mai tarziu, cu profit. Dar cand un dobitoc traiește de 20 de ani numai din subvenția statului, clar e un ratat si n-o sa fie profitabil niciodata.

Au cancer? Au reumatism? Urla de durere? Pai sa se duca la un spital privat, ca e plina Romania: si sa plateasca cu banii lor, nu cu banii mei. A, n-au bani? Sa moara-n ma-sa de cerșetori, ce-mi pasa mie?

A doua veste excelenta: romanii au saracit intr-un an, cat in șapte!

Averea populației a scazut cu 36% din 2011, pana in 2012. Aproape 70 de miliarde de euro!

De ce o veste excelenta? Pentru ca toți imbecilii si-au cumparat apartamente cu sute de mii de euro, crezand ca prețul va creste la infinit. 43% dintre romani au luat credite la banci. Chiar si cand a venit criza, nu s-au grabit sa vanda: ca nu se poate, domne, sa fie așa de rau! Criza asta o sa treaca repede!

Ei, uite ca n-a trecut! Uite ca prețul caselor s-a prabușit o data…si inca o data…si inca o data…si inca o data! Cam patru șocuri au fost din 2007, pana astazi: si prabușirea continua!

Am vazut la știri o vaca de funcționara, care era evacuata cu forța de banca, dupa ce nu si-a mai putut plati creditul. Proasta cumparase un apartament in Militari si acum se plangea: cum e posibil ca un apartament care acum doi ani valora 190.000 de euro, sa valoreze acum doar 40.000?

Simplu, proasto: apartamentul ala n-a valorat niciodata 190.000 de euro. Ai dat tu atata, in speranța ca o sa gasești pe cineva mai fraier, care sa-ti dea mai mult. Dar n-ai gasit! Daca prețul se dubla, pariez ca nu te-ai mai fi smiorcait: cum e posibil sa se dubleze prețul așa repede? Ci ai fi zis: imi pare rau, asta e piața. Pai piața urca, dar si coboara!

In aceeași situație sunt circa 8 milioane de romani. Au dat bani grei, pe niște apartamente care nu mai valoreaza nici un sfert. Ca nu sunt in Paris, nici in Londra: ci in Romania. Iar Romania e un cacat! Așa ca “averile” lor s-au dus ca fumul.

Asta e, prostia se platește! In cazul romanilor, prețul prostiei a fost de 70 de miliarde de euro.

A treia veste excelenta: vreți bani? Renunțați la independența!

Toata lumea folosește euro. Dar cine-l ține in spate? Doar Germania. Voi nemților, munciți; noi ne distram pe banii voștri: ca doar de asta am vrut sa intram in UE! Pai, gata cu escrocheriile! “Solidaritatea” socialista europeana, “egalitatea” intre popoare, s-au terminat. Germania va ajuta Romania doar in condiții foarte dure.

Ce vrea Angela Merkel? Exact ce vrea si David Cameron in Marea Britanie, exact ce vreau si eu, si orice platitor de taxe: sa nu mai tina in spate o turma de putori cerșetoare.

Cum se poate face asta? Cum sa oprești guvernele tarilor din UE sa mai mareasca pensiile si salariile bugetarilor? Simplu: le iei dreptul de decizie. Adica le iei independenta. Maririle de salarii nu se mai decid la București: ci la Berlin.

Adica Angela Merkel propune exact desființarea actualei Uniuni Europene si inființarea Imperiului German, despre care am scris de doi ani de zile: Al Patrulea Reich! Nu va convine? Sunteți…”pui de daci si de romani”? Nici o problema: ieșiți afara!

Sunteți liberi sa muriți. Este soluția finala.

Romania, in genunchi și cu gura larg deschisa.

De aia nu ma intereseaza alegerile! Pentru ca voința poporului efectiv nu mai face doi bani. Chiar daca tot poporul roman voteaza pentru socialism, iar eu singur vreau capitalism, uite ca Romania merge tot in direcția in care vreau eu, nu unde vrea poporul. Pentru ca nu mai aveți bani.

Nenorocitul vostru de stat social a dat faliment (cum da faliment toata Europa socialista). Baieții aștia: Ponta, Antonescu, Dan Voiculescu, nu-si dau seama ce-i așteapta. Nu-si dau seama ce li se pregatește comuniștilor. Ca si Basescu, au impresia ca vor trai la infinit. Dar, ca si Basescu, se inșeala. Sunt deja condamnați: iar eu dansez de bucurie pe mormintele lor!

Cand ceream in 2010 externalizarea tuturor serviciilor de stat catre firme private, o gramada de socialiști au sarit in sus: nu suntem de acord! Cum sa externalizezi sanatatea, politia, ministerele? Cum sa desființezi spitalele de stat? Dobitocii chiar credeau ca o sa-i intrebe cineva. Uite ca externalizarea chiar se intampla: cu forța! Sub nasul vostru! Nu va place? Mie da!

Deja dispar toate drepturile angajaților, dispare concediul legal, salariul minim nu se mai aplica, carțile de munca nu se mai completeaza, munca la negru e dubla fața de cea legala, șomajul explodeaza, dispare ziua de lucru de 8 ore. A, nu vrei sa muncești 14 ore pe zi? In șomaj cu tine, putoare comunista! Ia marș pe Lista Neagra!

Capitalismul salbatic vine exact cum v-am spus: cu voia, sau fara voia voastra!