Cu siguranta te-ai saturat de parul care iti face mereu probleme, este foarte uscat si nu se aranjeaza niciodata, decat dupa folosirea unei cantitati impresionante de fixativ. Ei bine, mierea este aliatul tau de baza in aceasta problema, iar noi iti spunem cum o poti folosi pentru ca parul tau sa fie mult mai sanatos si mai frumos!

Mierea are proprietatea de “apretare” naturala a parului, iar in acest fel nu te vei mai lupta cu coafuri greu de realizat, deoarece parul tau va fi foarte usor de aranjat. In plus, mierea iti va face parul mult mai stralucitor si moale, mai elastic si mai usor de pieptanat.

Mierea naturala ajuta si in problemele create de sebum. Eliberarea unei cantitati prea mare de sebum va duce la un par gras intr-un timp foarte scurt, iar lipsa sebumului duce la un scalp mult mai uscat, cu posibilitatea de a aparea matreata. Aplica putina miere pe scalp, indiferent de problema pe care o ai, deoarece mierea regleaza in mod natural productia de sebum.

Un alt beneficiu al mierii este ca te scapa de inestetica problema a matretii si de iritatiile neplacute ale scalpului. Actiunea naturala antifungica si antibacteriana a mierii se va dovedi de un real folos in acest caz.

Mierea este indicata in special persoanelor blonde natural sau vopsite in aceasta nuanta, deoarece ii ofera parului o stralucire aparte. Si vopseaua se fixeaza mult mai bine, daca dupa colorare aplici o masca cu miere.