Pantofii de sarit Kangoo sunt unici si una dintre modalitatile distractive de antrenament. Dezvoltat initial de sportivi, alergatori si joggers, Kangoo Jumps ajuta practic la reducerea socului in articulatiile care se intampla cu prea multa miscare fizica.

Daca doriti sa pierdeti din greutate, una dintre cele mai bune metode de a atinge un astfel de obiectiv este sa intrati in lumea Kangoo Jumps. Daca obtineti pantofii Kangoo Jumps potriviti, cum ar fi Kangoo Jumps XR3, nu veti avea nicio problema sa va mentineti in forma, ca sa nu mai mentionati ca veti avea o experienta placuta pentru a va petrece timpul departe de munca sau orice alte situatii stresante.

Studiile efectuate de Institutul Tehnologic al Federatiei Elvetiene sugereaza ca pantofii Kangoo au un avantaj fata de pantofii de alergare obisnuiti, deoarece sistemul de protectie impotriva impactului pantofilor Kangoo ajuta la cresterea timpului de impact, reducand stresul de impact cu aproape 80% si, astfel, protejand genunchii, glezne solduri si coloana vertebrala.

Ajuta la cresterea rezistentei

Atunci cand persoanele care sunt in mod normal lenes incep sa foloseasca Kangoo salturi, ritmul lor cardiac creste semnificativ, ceea ce scurteaza durata de timp in care se face un exercitiu. Cu toate acestea, dupa utilizarea regulata a acestor incaltaminte, adica cel putin pentru o perioada de o saptamana, poate exista un impuls radical al volumului de oxigen utilizat, ceea ce face ca pantoful sa fie un instrument exceptional pentru imbunatatirea rezistentei generale.

Imbunatateste energia

Exercitii de orice fel va pot ajuta in cresterea energiei. Din pacate, majoritatea exercitiilor sunt puternice, iar persoanele lipsite de antrenament se simt obositi si epuizati prea curand. Insa, faptul ca aveti o activitate fizica non-intensa cu Kangoo Jumps va poate oferi beneficiul unui nivel incredibil de energie fara sa va strangeti prea mult.

Beneficiile Kangoo Jumps

  • Reduce impactul cu pana la 80% asupra articulatiilor
  • Sugestat de kinetoterapeuti si medici pentru reabilitarea in siguranta a leziunilor sportive
  • Permite arderea cu 25-50% mai multe calorii decat exercitiile obisnuite
  • Ajuta la cresterea nivelului de rezistenta
  • Face pielea ferma si isi mareste elasticitatea
  • Ajuta la controlul compozitiei corpului si imbunatateste raportul muschi si grasime.
  • Creste capacitatea de respiratie.
  • Ajuta sa circule oxigen suplimentar catre tesuturi.