Cand te intalnesti cu cineva de care iti place foarte mult si iti pasa foarte mult, s-ar putea sa te simti dornic sa faci lucrurile oficiale intre voi. S-ar putea sa simti deja ca ai fantezii despre viata voastra impreuna, si sa astepti sa transformi relatia ta actuala, care se bazeaza doar pe intalniri, intr-o relatie reala, serioasa si de lunga durata.

Dar inainte de a actualiza statusul relatiei pe retelele de socializare, trebuie sa fiti amandoi de acord cu privire la relatia voastra. Cate intalniri ar trebui sa aveti inainte de a face relatia oficiala? Pentru cei de pe site-urile de matrimoniale, asa cum este https://123matrimoniale.ro/, adevarul este ca nu trebuie sa existe un timp stabilit sau un numar de intalniri standard inainte de a face oficiala o relatie.

Deoarece fiecare persoana este diferita si nu exista doua relatii la fel, trebuie sa fie ceea ce se simte potrivit pentru tine si pentru persoana cu care te intalnesti. De exemplu, exista relatii care devin oficiale dupa doar cateva intalniri, in timp ce exista alte relatii care devin oficiale dupa cateva luni.

Matrimoniale online – relatii oficiale si de durata

Desi poate parea prematur, ciudat sau disperat sa iti doresti ca relatia sa fie oficiala si exclusiva cu cineva dupa o singura intalnire, exista si oameni care cred ca trebuie sa aiba sase sau sapte intalniri inainte de a decide ca isi doresc sa devina un cuplu. Iata care sunt semnele ca reltia ta a devenit oficiala si ca trebuie sa iti inchizi contul de pe site-ul de matrimoniale.

Discuta cu partenerul conceptul de relatie

Cand esti gata sa ai o conversatie serioasa cu partenerul tau despre dorinta de a face lucrurile oficiale, este in interesul tau sa acorzi atentie semnelor fizice si verbale pentru a intelege conceptia partenerului de intalnire despre relatia voastra. Privind timpul petrecut impreuna cu un ochi critic si adaptandu-va la cuvintele si actiunile partenerului, va poate face sa vedeti mai usor daca amandoi doriti aceleasi lucruri in ceea ce priveste statusul relatiei, indiferent ca este vorba despre site-ul de matrimoniale sau retele de socializare.

Partenerul vorbeste despre un viitor impreuna

Daca va intrebati cate intalniri trebuie sa aveti inainte de a face relatia oficiala, este important sa vedeti daca persoana cu care va intalniti va percepe ca parte dintr-un cuplu. De exemplu, daca partenerul tau a vorbit cu entuziasm despre a te prezenta familiei si prietenilor sai sau despre o excursie cu tine sau chiar si despre cum ar arata copiii tai, acesta este un semn clar ca relatia a devenit oficiala. 

Exprimarea dorintei unei relatii serioase

Cand incercati sa aflati cate intalniri trebuie sa aveti impreuna cu cineva inainte de a obtine statutul de relatie oficiala, trebuie sa va asigurati ca acesta este interesat de exclusivitate. De exemplu, daca aceasta persoana iti spune ca nu stie ce isi doreste de la o relatie, se recupereaza dupa o despartire anterioara sau nu se vede stabilindu-se intr-un loc anume prea curand, acest lucru ar trebui sa iti indice ca aceasta persoana nu este gata sa-ti ofere o relatie oficiala si serioasa, indiferent de cate intalniri ati avut impreuna. 

Te trateaza ca pe un partener de viata

Daca va intrebati cate intalniri trebuie sa aveti inainte de a face relatia oficiala, ar trebui sa priviti mai atent la modul in care va trateaza aceasta persoana. Daca indepliniti rolul iubitei/iubitului, trimitand constant mesaje pe tot parcursul zilei, avand intotdeauna planuri permanente de weekend, indiferent de ceea ce va impartasiti, si impartasindu-va gandurile si sentimentele unul cu altul, ati ajuns la punctul in care relatia oficiala este eminenta. Atunci cand actionati neoficial in calitate de iubit sau iubita pentru toate intentiile si scopurile, acesta este momentul potrivit pentru ca voi sa intretineti o conversatie despre oficializarea relatiei.