Te-ai intrebat vreodata care este varsta ideala pentru a incepe sa te intalnesti cu cineva prin intermediul unui site cum este Matrimoniale Bucuresti?

Aceasta este o intrebare pe foarte des intalnita, iar raspunsul expertilor in dating online nu se lasa asteptat: cel mai bun moment pentru a plata un copac era acum 20 de ani, iar al doilea cel mai bun moment pentru a face acest lucru este chiar ACUM.

Aceasta vorba subliniaza raspunsul la intrebarea noastra. Ideea de baza este ca nu poti schimba trecutul, dar poti icnepe sa faci prezentul cat mai minunat cu putinta. De aceea, atunci cand cineva intreaba cat trebuie sa astepte pentru a deprinde unele abilitati de baza in datingul online, raspunsul expertilor este foarte limpede: DELOC. Iata cum trebuie sa incerci chiar acum.

Matrimoniale Bucuresti: Te pregatesti pentru o intalnire

Cand te pregatesti sa iesi intr-o seara, incepi sa te gandesti la toate aspectele inca de cand te afli acasa. Este bine sa-ti faci un anumit scenariu despre ceea ce se va intampla inainte de a pune cheia in usa. Cateva modalitati de a iesi intr-o seara si de a avea un bun start, oferite de cei de la Matrimoniale Bucuresti:

– Exerseaza-ti zambetul si postura. Acestea sunt doua modalitati bune de a proiecta incredrea atunci cand esti intr-un bar sau intr-un club. Exerseaza 5 minute inainte de a iesi din casa.

– Fa niste exercitii. Antrenamentele fizice te ajuta sa ai o stare de spirit mai buna. Deci, ce timp mai potrivit pentru a face acest lucru daca nu atunci cand te pregatesti sa iesi in oras? Poti sa faci cateva abdomene – ceva rapid, fara sa transpiri prea tare.

– Asculta cateva melodii pozitive sau energice ori din contra  mizeaza pe discursuri motivationale. Ideea este sa fie ceva care sa-ti ridice nivelul de energie.

Cand iti faci aparitia in incapere este important sa para ca ai incredere in timp. Este important sa-ti aduci aminte ca atractia nu incepe atunci cand vezi fata potrivita, ci atunci cand ea te observa. Cultiva increderea in orice moment si vei fi mai aproape de a obtine relatia pe care ti-o doresti.

Cand vezi o fata cu care vrei sa intri in vorba, este bine sa te apropii de ea cu incredere, imediat. Aceste doua concepe se poti suprapune – asta inseamna o demonstratie de incredere. Nu trebuie sa astepti momentul ideal. Trebuie pur si simplu sa intri in vorba cu ea, sa o faci sa rada, sa zambesti putin si sa-i transmiti ca esti interesat de ea, ca vreti sa va cunoasteti mai bine. Nu complica prea tare lucrurile.

In continuare iti poti seta ca obiectiv obtinerea numarului ei de telefon (sau contul de facebook).

Iata o metoda care da rezultate, pe care o ofera cei de la Matrimoniale Bucuresti:

– Nu astepta pana la plecare, dar astepta momentul oportun din discutia voastra.

– Nu-i cere numarul pur si simplu. Spune-i ca ai nevoie de numarul ei de telefon ca sa va puteti intalni si altadata.

– Ofera-i telefonul tau ca sa-si noteze numarul.

– Enumara-i cateva idei de dating super interesante, in timp ce ea isi noteaza numarul de telefon.

– Trimite-i imediat un sms cu un text jucaus de flirt.

Deci, nu te mai gandi care e varsta potrivita pentru dating. Acum ai raspunsul. Trebuie doar sa treci din teorie in practica. Pentru dating online acceseaza Matrimoniale Bucuresti.