Cu totii avem prieteni, insa multi dintre noi ne intrebam daca acestia sunt chiar prieteni adevarati sau nu. Iata cum iti dai seama ca ai prieteni falsi!

Egoismul

Prietenii falsi sunt egoisti si nu se gandesc decat la propria persoana. Iti vor vorbi mai tot timpul despre ce au facut in ultima perioada si nu vor avea deloc rabdare sa te asculte si pe tine.

Barfa

Iti poti da seama de caracterul unei persoana in functie de cum vorbeste despre cei din jurul sau. Daca de abia asteapta sa iti spuna ultimele barfe despre viata personala a unor prieteni, de ce nu ar face acelasi lucru si cu confesiunile tale? Nu poti avea incredere in astfel de persoane, care nu stiu altceva decat sa critice si sa barfeasca.

Critica

Indiferent ca vorbim despre stilul vestimentar sau despre comportament, un prieten fals va avea intotdeauna ceva de criticat chiar si la prietenii care se presupune ca sunt apropiati.

Incredere

Prietenii adevarati sunt cei carora poti sa le spui anumite lucruri pe care nu vrei sa le mai afle nimeni si sa fii sigura ca nu se vor afla. Secretul tau ar trebui sa ramana in siguranta atunci cand vorbim de prieteni adevarati.

Ajutor

Prietenii de nadejde sunt mereu acolo cand ai nevoie de ei si te ajuta neconditionat, chiar daca asta inseamna sa faca un sacrificiu. In schimb, prietenii falsi nu te vor ajuta, dar vor avea mereu nevoie de ajutorul tau sa-si rezolve problemele.

Minciuna

Prietenii adevarati nu se vor lauda niciodata cu ceva ce nu au sau cu bogatiile materiale, daca tu esti o persoana cu venituri medii. Prietenii falsi sunt cei care nu pot trece de bariera materiala si nu se “injosesc” sa vorbeasca cu “oamenii de rand”.

Bucurosi

Iti poti da seama daca iti este un prieten bun in functie de cum reactioneaza atunci cand tu ai parte de un succes. Se bucura alaturi de tine atunci cand ai castigat la loto si nu te critica pentru nereusite.