Exista o mare atractie intre Scorpion si Varsator, desi destul de problematica, daca scapa de sub control. Curiozitatea profunda marcheaza punctul comun final pentru acesti nativi si tocmai aceasta trasatura ii fac cu adevarat inseparabili si legati printr-o legatura intelectuala.

Rezumatul criteriilor pentru gradul de compatibilitate dintre Scorpion si Varsator

Conexiune emotionala: Sub medie

Comunicare: Sub medie

Incredere si fiabilitate: Medie

Valori comune: Sub medie

Intimitate si sex: Foarte puternic

Un foc, atunci cand este prea intens, poate topi chiar si cele mai rezistente metale, la fel si dragostea dintre Varsator si Scorpion.

Daca permiteti personalitatilor voastre de foc si concentrarilor energetice sa preia controlul asupra situatiei, rezultatul va fi exploziv si electrizant.

Scorpionii, pe de o parte, sunt reticenti la inceput, dar odata ce este clar ca nu va exista niciun pericol, ei nu mai ezita si intra in actiune. Pe de alta parte, iubitorii de Varsator tind sa fie mai putin probabil sa-si impartaseasca sentimentele cu persoane aleatorii si, astfel, ii vor pastra o chestiune privata.

Cand Scorpionul si Varsatorul se indragostesc…

Este o legatura destul de ciudata pe care acesti doi o impartasesc, avand in vedere ca iubitorii Scorpionului sunt deosebit de afectuosi si intensi cu sentimentele si emotiile lor, in timp ce partenerii lor tind sa se abate mai mult de la calea rationala si rezonabila.

Nu este mare lucru, pentru ca pot gasi o modalitate de a se completa in timp si, in plus, cine a spus ca nu isi pot adapta comportamentele pentru a se potrivi cu fluxul general?

De exemplu, Varsatorii si-ar putea ajuta partenerii sa scape de paranoia si sa-si reduca apararea, pentru ca nimeni nu ii va ataca din senin.

De asemenea, amandoi inclina spre aceeasi abordare, in sensul ca ajung la aceleasi decizii aproape de fiecare data, desi Scorpionilor le va dura ceva mai mult sa-si dea seama de consecintele si implicatiile drumului ales.

Ceea ce conteaza este ca, spre deosebire de temperamentele lor diferite, mentalitatile si simturile lor pragmatice sunt acordate pe aceeasi frecventa, ceea ce, evident, afecteaza relatia lor la mai multe niveluri decat cele descrise mai sus.

Si mai surprinzator si semn de mare dezvoltare este hotararea lor puternica, acea vointa de fier care nu le permite sa renunte nici macar in cele mai critice situatii. Daca se poate, atunci acesti nativi nu vor inceta niciodata sa incerce.

Relatia dintre Scorpion si Varsator

Indiferent unde te uiti sau pe cine intrebi, ei iti vor spune ca Varsatorul si Scorpionul nu au iesire, sau ca le-ar fi foarte greu si obositor sa coexiste, daramite sa-si intemeieze o familie.

Asta pentru ca par a fi destul de opusi in multe privinte, in special abordarea lor asupra problemelor emotionale. Dar, la urma urmei, ce doi oameni ai intalnit care nu s-au certat niciodata sau care se inteleg perfect tot timpul?

Si nici macar nu e vorba de asta. Este vorba despre asta: efortul si daruirea pe care sunt capabili sa le faca pentru a cunoaste cu adevarat cuplul. Nimic decat intelegere si rabdare, atata tot.

Oriunde exista un secret sau o ghicitoare de descoperit si de decriptat, acolo vor merge, iar daca reusesc cumva sa gaseasca unul legat de altul, ar fi si mai bine, deoarece va fi si o oportunitate de a-si aprofunda intelegerea reciproca.

Necunoscutul ii fascineaza, in principal pentru ca implica atat de multe posibilitati, atat de multe solutii potentiale si fatete interesante despre care nimeni nu stie.

Compatibilitatea casatoriei Scorpion si Varsator

Relatia lor pe termen lung se bazeaza pe intelegere reciproca si pe oportunitati de a invata unul de la celalalt, deoarece sunt inzestrati cu un set unic de abilitati care se completeaza si beneficiaza unul de celalalt in general.

Daca ar putea depune efortul de a privi mai indeaproape, dincolo de aspectul superficial, ar putea foarte bine sa invete sa se schimbe in bine si sa se adapteze la numeroasele circumstante problematice care le-au consumat legaturile.

De exemplu, Varsatorii ar putea invata ca este in regula sa-i lasi pe altii sa preia conducerea din cand in cand si sa se indeparteze din cand in cand de calea traditionala, doar pentru a arunca o privire asupra partii visatoare si pitoresti a lumii.

Din pacate, va fi foarte dificil sa faci aceste semne sa recunoasca ca au o problema care trebuie atenuata, altfel va crea multe probleme in viitor.

Si daca incerci cumva sa-ti arati tristetea si sugestiile reprimate, atunci ei se vor simti rapid atacati si vor fi surprinsi de indrazneala si amestecul tau in casnicia lor.

Compatibilitate sexuala

Noptile voastre vor fi pline de pasiune si emotie, deoarece fiecare isi doreste ca celalalt sa se simta la fel de grozav ca si ei, iar aceasta intelegere reciproca va asigura o legatura fericita si destul de atractiva.

Acolo unde Varsatorul doreste ceva noutate si progrese inovatoare in materie sexuala, Scorpionul va fi rapid si dornic sa faca fata. La urma urmei, sunt foarte inflacarati si energici cand vine vorba de sex si nu vor lasa nimic cu potential sa le scape din strangere.

Dezavantajele acestei uniuni

In timp ce Scorpionii trebuie sa inteleaga ca, in ciuda aparenta supunere si intelegere a partenerilor lor, Varsatorii nu vor renunta niciodata complet si nu vor renunta la mandria lor, pentru ca asta aproape sigur le-ar indeparta farmecul si farmecul.

Daca acesta ar fi pretul unei relatii fericite, ar prefera sa se desparta decat sa li se ia libertatea.

In ceea ce priveste regii otraviti ai desertului, faptul ca sunt reclusi si nu participa la atat de multe evenimente sociale sunt de fapt calitati pe care partenerii lor le respecta mai degraba in ei si, cu siguranta, le vor aprecia si in viitor.

Inca o data, Scorpionii sunt oameni foarte responsabili si precauti, care prefera sa faca fata tuturor problemelor si provocarilor care le apar, decat sa le evite cu totul, asa cum par sa faca uneori Varsatorii.

Si asta se adauga la focurile conflictului, pentru ca unul va insista intotdeauna sa faca ceea ce este realist si logic, in timp ce celalalt va incerca sa fuga si sa lase totul sa-si urmeze cursul.

La randul lor, pot fi, de asemenea, destul de spontani si pot face lucruri la care partenerii lor nu se asteapta catusi de putin, ceea ce va compensa o serie intreaga de lupte si neintelegeri verbale.

Ce sa retineti despre Scorpion si Varsator

In ciuda abordarilor lor unice asupra vietii si a personalitatilor destul de unice, Scorpionii si Varsatorii pot ajunge sa se cunoasca foarte profund si la cele mai profunde niveluri, ajungand la o intelegere aproape perfecta.

Abilitatile lor se completeaza perfect, pentru ca, in timp ce unul vizualizeaza un viitor grozav, plin de multe idei inovatoare, celalalt este marele facator al zodiacului si nu va pierde niciun efort pentru a pune in aplicare planul partenerului sau.

Ca atare, este evident cum se vor descurca profesional si, cel mai probabil, vor incepe o afacere si pentru ei insisi. Altfel ar fi o risipa de talent.

In ceea ce priveste contorul social, este o diferenta destul de evidenta pentru ei, care poate reprezenta sau nu o problema in viitor. Depinde daca sunt sau nu tipurile exagerate.

Ca atare, in timp ce Scorpionii tind sa fie foarte pretentiosi si concentrati cu interesele lor, preferand sa-si petreaca timpul cu cei mai apropiati prieteni, si mai ales cu iubitul lor, Varsatorii sunt adevaratii fluturi sociali stralucitori ai zodiacului. Acesti nativi nu vor pierde timpul sa urce pe scena, bucurandu-se de lumina reflectoarelor si de toate experientele noi pe care lumea le are de oferit.

Aceasta diferenta in viziunea lumeasca vine din faptul ca Scorpionii sunt mai preocupati de dezvoltarea lor interioara, de modul in care cresc din interior si fac acest lucru fiind in preajma oamenilor care au acces la acele zone.

Petrecerea timpului cu oameni noi si necunoscuti nu are nicio relevanta pentru ei, deoarece nu lasa pe nimeni sa intre cu usurinta in viata lor privata.

Varsatorii functioneaza intr-o mentalitate opusa si, prin urmare, se concentreaza mai mult pe exprimarea exterioara a sentimentelor si gandurilor lor. A vorbi cu oamenii, a-i asculta, a face o impresie buna, acestea sunt lucrurile care conteaza pentru ei.

Interesant este ca aici sunt mai multe contradictii in joc si ele au de-a face cu temperamentele si pasiunile lor. Prin urmare, Scorpionul este cunoscut a fi foarte vioi, intens si chiar destul de posesiv daca soarta isi joaca cartile corect.

Ei vor incerca sa preia controlul asupra tuturor lucrurilor din viata ta si asta include o relatie. Acum, destul de interesant, varsatorii sunt cunoscuti a fi vizionari pana la capat si ce fac vizionarii?

Ei viseaza si, pentru a face asta, trebuie sa fie liberi, atat la minte, cat si la trup, altfel nu le va strica decat imaginatia. Vor trebui facute compromisuri, acesta este un fapt.

In cele din urma, pentru toate aceste diferente si conflicte aparente, ei inca pot reusi sa traga prin cer si sa ajunga pe campurile paradisului.

Nu exista nimic care sa-i opreasca daca exista un sentiment de dragoste adevarat si sincer care ii leaga. In aceasta relatie, amandoi veti invata unul de la celalalt si, in acest fel, legatura voastra va deveni si mai puternica in timp.

Scorpionii invata sa fie mai cumpatati cand vine vorba de emotii, in timp ce Varsatorii primesc cel mai mult sprijin pana acum pentru a-si pune visele salbatice in actiune. Se ajunge la o concluzie destul de frumoasa si, pana la urma, asa ar trebui sa fie. Nimic nu este mai bun decat efortul personal si dragostea adevarata.