A prezice o moarte cu Tarot este adesea unul dintre lucrurile care sperie oamenii cel mai mult, asa ca este important sa stii cum sa recunosti, ce sa faci, ce sa spui si, cel mai important, ce sa nu spui.

In primul rand, cititorul de tarot nu ar trebui sa prezica niciodata o moarte decat daca este sustinuta de cel putin doua sau trei carti, iar intreaga raspandire pare cumva sa indice un astfel de eveniment. In continuare, cititorul de tarot va trebui sa decida daca persoana respectiva trebuie sa cunoasca aceasta stire si, bineinteles, daca o poate lua. In caz de indoiala, este mai bine sa taci. Clarificat acest lucru, ca cititor de tarot, evident ca vrei sa stii ce sa cauti. Am de gand sa spun ceea ce folosesc ca indicii de posibila moarte. Alte cititoare de carduri pot folosi alte sisteme. O fac in felul meu, ceea ce pana astazi mi-a dat rezultate bune.

Cartile arcane majore asociate in general cu moartea sunt Moartea, Soarele (reprezinta moartea subita/subita si incineratiile) si Judecata. Amintiti-va ca cardurile care il insotesc sunt de cea mai mare importanta. De exemplu, folosesc Turnul. Ca un indiciu, Five of Swords este inmormantarea si inmormantarea. Asa ca ea cauta Soarele, Turnul, Moartea chiar langa ea.

Este extrem de important sa ne amintim ca aceasta poate fi pur si simplu participarea la o inmormantare ca un semn de respect, sau poate fi pierderea singurei persoane la care te-ai putea adresa cu adevarat.

Moartea si/sau bolile grave sunt mai mult asociate cu Swords. Inca o data, trebuie sa subliniez ca acest lucru nu depinde de o singura litera. Cautati Regele Sabiilor, care il reprezinta pe chirurg. Cei doi de sabii sau cei noua de sabii reprezinta uneori o lovitura. Opt de sabii ar insemna o boala debilitanta care invinge incet corpul fizic, de exemplu scleroza multipla.

Pentru o tromboza coronariana/un atac de cord, ar trebui sa va asteptati sa vedeti Soarele cu Trei de sabii, ceea ce inseamna o tulburare traumatica, suficienta pentru a opri inima. Opt de cupe ar indica schimbari multe si frecvente ale inimii, adica tahicardie, sau Cavalerul de cupe o schimbare majora a inimii.

Diavolul si Turnul ar putea indica cancerul. Cu toate acestea, Turnul si Soarele nu indica de obicei moartea, ci succesul tratamentului. Turnul reprezinta planeta Pluto, pe care o asociez cu chimioterapia, iar Soarele cu tratamentul cu radiatii. Deci trebuie sa fii foarte atent! Va sfatuiesc cu tarie sa nu faceti orice fel de diagnostic, cu exceptia cazului in care fiecare fibra din corpul dumneavoastra va spune ca au dreptate. Daca da, atunci s-ar putea chiar sa salvezi viata cuiva.

Cei noua de sabii sugereaza, in general, un eveniment tragic, cum ar fi moartea unei persoane dragi, ceva inevitabil si care nu sta in mainile noastre. Poate fi din cauza unui accident sau a unei boli. Cei Noua de Sabii, impreuna cu Imparateasa si Moartea, avertizeaza adesea despre moartea unei mame, a unui copil sau a unui posibil avort spontan. (Cu toate acestea, este important sa ne amintim ca Noua de Sabii se poate referi si la o persoana cu griji compulsive si obsesive cu privire la familia lor.)

Nu te limita la a tine cont doar de combinatiile pe care tocmai le-am indicat. Foloseste-ti bunul simt si intuitia! Puteti cauta si alte indicii! De exemplu, daca intr-o lectura Carul apare impreuna cu Nebunul si Opt de Baghete, ar putea sugera un nebun la volan care conduce cu viteza mare, asa ca trebuie sugerata folosirea centurii de siguranta si extrem de precautie. la conducere.timp de a traversa strazile Daca ar exista o persoana insarcinata in viata consultantului, as sugera, de asemenea, prudenta extrema si odihna.

Cand moartea nu este imediata sau nu este de fapt asteptata, cautati cardul Tower in intindere, acesta reprezinta spitalizare si, eventual, hospices. Cele patru sau opt de sabii sugereaza izolarea la pat.

Regina Sabiilor reprezinta moartea unei rude apropiate, a unui sot, a unui frate, a surorii sau a unui prieten apropiat, cum ar fi un vecin drag, sau chiar pierderea unui animal de companie, mai ales daca animalul a fost pierdut si este inca disparut. Inca o data, trebuie sa fie insotit de alte carti care intaresc evenimentul.

Vreau sa inchei acest articol cu ​​combinatia, care pentru mine si din proprie experienta este cea mai clara dintre toate atunci cand vine vorba de semnalarea unui deces. Aceste doua carti sunt despre moarte impreuna cu 10 de sabii.