Sextingul este ceva ce multe lume asociaza cu texte incantatoare intretinute pe retele de tip matrimoniale sex. Adevarul este sextingul ia multe forme si se potriveste in mai multe tipuri de relatii. Este un mod exceptional de a reinventa orice relatie. 

Este in continuare totusi o conversatie vazuta potrivita mai mult pentru chat-urile de pe site-urile de matrimoniale sex, conform datelor din sursa articol de pe matrimonialesex.com.

Explorarea sexualitatii si sexting-ul

Exista foarte multe persoane care sunt considerate perverse, dar contextul este de o asa natura. Spre exemplu, pe site-urile de matrimoniale sex, unde majoritatea pozelor de profil sunt nuduri, sexting-ul reprezinta doar un mic impuls. Iar daca o persoana nu accepta ideea de sexting, atunci nu are ce cauta pe un astfel de site. Sexting-ul este o modalitate excelenta preferata de adolescenti si tineri. In acest fel, acestia isi exploreaza sexualitatea si atuurile senzuale. 

Ce este sexting-ul?

Sextingul presupune trimiterea mesajelor incitante si erotice pe telefon, sub forma de sms. De asemenea, la aceste mesaje sunt adaugate adesea poze nud. Este o metoda ideala sa iti reinventezi relatia de cuplu. Desi cel mai mult sexting se regaseste in cadrul conversatiilor din relatiile ocazionale, in care ambii parteneri au conturi pe site-uri si platforme de matrimoniale sex. 

Cum sa faci corect sexting?

Sexting-ul poate fi o modalitate excelenta de a incepe experimentarea discutiilor murdare, mai ales daca ceea ce te emotioneaza este sa spui lucrurile sexy cu voce tare. Schimbarea de texte cuprinse intre flirt si sex explicit poate ajuta la stabilirea unui vocabular comun si la delimitarea unor limite intre tine si partenerul tau. De exemplu, ce cuvinte vrei sa folosesti pentru a te referi la organele genitale? Ce cuvinte sunt apreciate de partener? Ce e ok sa incerci in pat si ce nu?

Poate fi mai usor sa stabilesti aceste lucruri din spatele telefonului tau, unde iti poti prezenta propriile dorinte si sa iti iei ceva timp sa te gandesti cum vrei sa le pui in practica cu partenerul tau. Pana cand veti face sex impreuna, vei sti deja care sunt preferintele celuilalt. 

Gandeste-te la cel mai bun sex pe care l-ai avut vreodata si ce anume ti-a placut. Daca esti intr-o relatie de mult timp, sexting-ul ar putea insemna ca specifici o anumita pozitie sexuala pe care ati incercat-o amandoi la un moment dat. Acest lucru va starni acei fluturi in stomac pe i-ati simtit amandoi in acel moment. Daca esti intr-o relatie ocazionala, atunci mesajele de tip sexting pot fi referitoare la ce iti place tie sa faci in pat si ce anume te excita.

Cum sa vorbesti murdar?

Primul lucru pe care sa il faci inainte sa vorbesti murdar este sa te impaci cu aceasta idee si sa renunti la prejudecati. Apoi, urmatorul lucru care ajuta este o imaginatie sanatoasa. 

Imaginatia este un lucru minunat si puternic. Prin sexting si un vocabular murdar, poti sa dai peste cap mintea cuiva de la mii de kilometri distanta si sa-i faci sa se cutremure de parca ai fi chiar langa ei, mangaindu-i in moduri abstracte, prin gesturi care fac apel la imaginatie.

Relatiile si sexting-ul

Nu este neaparat sa iubiti o persoana pentru a scrie mesaje de tip sexting. Totusi trebuie sa sa existe o oarecare legatura, cel putin la nivel instinctiv. Sexting-ul presupune o conexiune intre doua persoane, cel putin la nivel sezorial. Unii oameni adora suspansul, iar sexting-ul pregateste scena pentru un sex incendiar. 

Fie ca este vorba despre o rutina in relatie si iti doresti sa schimbi acest lucru sau iti doresti sa spargi gheata in conversatiile de pe site-urile de matrimoniale sex, sexting-ul este ideal.