Chiar daca este din nou intr-un plin scandal cu Silviu Prigoana, iata ca Adriana Bahmuteanu este o femeie puternica si gaseste mereu forta sa mearga mai departe. Aceasta a acordat un interviu pentru Antena Stars, unde a vorbit despre viata sa privata si despre ce isi doreste.

„Nu mint la televizor, sunt directa. Mi-am dorit sa fiu mai mult decat sunt azi si asa fac zilnic, mereu vreau mai mult. Mi-am depasit mereu conditia si asa o sa fac in continuare. Orice om vrea mai multi bani, asta vreau si eu. Bani multi si sa am o batranete linistita, sa am siguranta materiala ca pot sa am o viata buna si sa imi cumpar un lucru fara sa ma uit la bani. Acum inca am restrictii. Nu vreau sa am grija zilei de maine.

Imi doresc o vacanta exotica, nu prea am avut parte pana acum, tratamente ca la mine la emisiune. Nici nu am timp sa imi fac unghiile, ziua mea e mai scurta acum. Nu vreau doar lucruri materiale. Adriana Bahmuteanu are bani, dar nu cati isi doreste sa aiba azi. Maine o sa aiba mai multi. Acum 20 de ani imi luam haine din piata, acum le fac eu. Imi luam ruj de la taraba, acum iau de firma, din magazine bune. Nu am vrut sa fiu saraca. Nimeni nu vrea sa fie sarac, toti vrem o viata mai buna.

Dragostea trece prin inima si ajunge la stomac. Nu sunt o femeie materialista, dar imi doresc confort. Cea mai mare dezamăgire a mea este că nu am o căsnicie stabilă, aşa cum mi-am dorit. Prigoană m-a cucerit cu nebunia lui frumoasă. Acum nu mai e la fel. Îmi aducea o sută de trandafiri, ştia cum să cucerească o femeie”, a marturisit Adriana pentru Necenzurat.