Cantaretul are o relatie de aproape doi ani cu regizoarea Olivia Wilde.

Harry Styles a devenit unul dintre cei mai buni cantareti de pe scena muzicala actuala. In prezent, isi impartaseste viata cu actrita si regizoarea Olivia Wilde. Dar, cu ce alte celebritati a fost legata cantaretul?

Harry Styles stie sa se reinventeze de ani de zile. Fostul cantaret de la One Direction a devenit unul dintre cei mai versatili artisti din ultima vreme si un reper in muzica. Astfel, dupa ce a lasat in urma grupul de muzica care l-a vazut crescut si a devenit vedeta, si-a gasit drumul. Si nu numai profesional, ci si personal. In acest articol trecem in revista femeile care au ocupat inima cantaretului.

Olivia Wilde

Acum, cantaretul isi imparte viata cu regizoarea si actrita Olivia Wilde. Tanara s-a separat de sotul ei si de tatal celor doi copii ai sai, Jason Sudeikis , la inceputul anului 2020 si, desi la inceput au vrut sa-si pastreze legatura secreta, au fost fotografiati impreuna la nunta unui prieten din Montecito, California.

Harry se intalneste cu regizoarea Olivia Wilde de putin peste doi ani.

Harry se intalneste cu regizoarea Olivia Wilde de putin peste doi ani.

Cei doi s-au cunoscut pe platourile de filmare ale filmului lui Wilde, Don’t Worry Darling , in care a aparut si cantaretul. Potrivit celor prezenti pe platou, chimia dintre cei doi a fost instantanee . Si din aceasta cauza, nu le-a luat mult sa inceapa o relatie.

Caroline Flack

In timpul perioadei sale la X Factor, s-a intalnit cu prezentatoarea Caroline Flack.

In perioada petrecuta la X Factor s-a intalnit cu prezentatoarea Caroline Flack Sursa: CORDON PRESS

Daca ne intoarcem la primii ani de cantaret, Harry si-a inceput cariera in programul X Factor. Acolo a cunoscut-o pe prezentatoarea Caroline Flack . Dupa cum avea sa recunoasca ea cativa ani mai tarziu, au avut o idila scurta. Totul a mers prost cand dragostea lor a devenit publica si tocmai in acel moment au decis sa mearga pe drumurile lor separate.

Emma Ostilly, Caggie Dunlop si Emily Attack

Dupa despartirea de prezentatoare, Harry a inceput sa se intalneasca cu modelul Emma Ostilly . Cei doi au fost surprinsi sarutandu-se in timpul turneului din Noua Zeelanda, iar ea a jucat si intr-un videoclip One Direction. Odata incheiata curtarea, cantaretul a fost ruda cu Caggie Dunlop , o tanara care a participat la reality show-ul britanic, Made in Chelsea . Au existat si zvonuri despre o relatie cu actrita Emily Atack , desi aceasta ultima idila nu a fost confirmata pana in 2014.

Taylor Swift

Una dintre cele mai cunoscute iubite ale sale a fost Taylor Swift.

Una dintre cele mai cunoscute iubite ale sale a fost Taylor Swift. 

Una dintre cele mai cunoscute iubite ale sale a fost Taylor Swift. Romantismul lor a fost atat de intens incat se pare ca mai multe dintre melodiile cantaretului country au fost inspirate din relatia ei cu artista. In ciuda tuturor, a lui nu a functionat.

Nicole Scherzinger

Harry a fost protagonistul mai multor romante care nu au fost niciodata confirmate. Ca, de exemplu, cel pe care l-ar fi avut cu cantareata Pussycats Dolls Nicole Scherzinger in 2013.

Kendall Jenner

Una dintre cele mai faimoase relatii ale sale a fost cu Kendall Jenner. Ambii au inceput sa se intalneasca in 2013 si, desi a durat putin, apoi viata lor a fost marcata de mai multe impacari si despartiri. In acea perioada, Harry s-a intalnit cu Erin Foster , sora lui Gigi si a Bellei Hadid, si modelele, Nadine Leopold si Georgia Fowler .

De asemenea, s-a intalnit cu Kendall Jenner.

De asemenea, s-a intalnit cu Kendall Jenner.

Camile Row

Inainte de a incepe sa iasa cu Olivia Wilde si, prin urmare, una dintre ultimele sale iubite, a fost modelul Camille Row . Au fost impreuna intre 2017 si 2019 si se pare ca au inca o relatie grozava.