Exista mai multe celebritati care au sunt „anti-vaccinuri”.

In ciuda faptului ca, in ultimul an, am reusit sa verificam ca vaccinul este solutia impotriva coronavirusului, sunt multe vedete care se declara „antivaccinuri” isi apara decizia si nu au avut nicio problema sa o faca publica. Printre acestia ii gasim pe Jim Carrey, Nicki Minaj, Miguel Bose sau Novak Djokovic.

In ultimii doi ani, ne-am dat seama ca una dintre cele mai bune modalitati de a face fata coronavirusului sunt vaccinurile . Cu toate acestea, sunt multe persoane care au decis sa nu se vaccineze, fie din motive personale sau medicale. Desigur, acest lucru nu le-a impiedicat pe unele vedete sa-si exprime opozitia si sa se declare „anti-vaccinuri”.

Novak Djokovic

Probabil ca unul dintre cele mai cunoscute cazuri a fost cel al lui Novak Djokovic . Primul conflict a venit cand, dupa ce a participat la Adria Tour , a contractat coronavirus. Adevarul este ca tenismenul nu a anuntat decat cateva zile mai tarziu, ceea ce a facut ca si alti jucatori sa se infecteze. A doua controversa a venit cu Australian Open . Unul dintre regulamentele turneului, si ale tarii, a fost obligatia de a fi vaccinat. De aceea, atunci cand guvernul a aflat ca sportivul nu este vaccinat, a decis sa-l expulzeze din tara.

Acest fapt a fost destul de controversat deoarece conducerea sa in ATP ar putea fi pusa in pericol prin pierderea celor 2.000 de puncte din Grand Slam . Si nu numai atat. Djokovic a primit o infinitate de critici din partea opiniei publice si chiar din partea lui Rafa Nadal, care incearca mereu sa evite controversele. Jucatorul de tenis din Mallorca a comentat, intr-o conferinta de presa, ca lumea a suferit „deja foarte mult pentru ca nu a respectat regulile” . „Daca as vrea, as juca aici, in Australia, fara nicio problema”, a adaugat Nadal.

Jim Carrey

Jim Carrey este, de asemenea, deschis anti-vaccin.

Jim Carrey este, de asemenea, deschis „anti-vaccin”.

Daca mergem in Statele Unite, lista denegatorilor este mai extinsa. Printre ei, il gasim pe Jim Carrey . In urma cu cativa ani, actorul, in 2015, l-a numit pe guvernatorul statului „fascist” pentru aprobarea vaccinarii obligatorii a copiilor, chiar daca era impotriva religiei parintilor lor. In plus, cu vaccinul Coronavirus, nici el nu se razgandeste si a fost total impotriva lui .

Jessica Biel

Actrita Jessica Biel a condus o miscare impotriva parlamentarilor din California pentru a respinge SB276 pe motiv ca fiecare familie ar trebui sa aiba capacitatea de a decide cu privire la vaccinuri.

Nicki Minaj

La fel, un alt american celebru care nu este vaccinat este Nicki Minaj . Da, este adevarat ca cantareata nu s-a pronuntat niciodata impotriva vaccinurilor, dar este adevarat ca nu a putut participa la Gala MET 2021 pentru ca nu a fost vaccinata.

Douzten Kroes

Modelul Douzten Kroes si-a aratat public respingerea vaccinului . Asa a povestit manechinul pe profilul ei de Instagram, unde a asigurat ca nu are de gand sa-l poarte. „Desi imi tremura mainile in timp ce scriu asta, simt ca este timpul sa aleg curajul in locul confortului si sa spun adevarul: nu voi fi fortat sa-mi fac vaccinul”, le-a spus el celor peste sapte milioane de adepti . Ea a adaugat: „Nu voi fi fortata sa-mi demonstrez sanatatea pentru a participa in societate. Nu voi accepta excluderea persoanelor pe baza starii lor medicale.”

Brigitte Bardot

Pe aceasta lista a celebrelor anti-vaccinuri se afla si actrita Brigitte Bardot . Ea insasi a fost cea care a asigurat ca nu va fi vaccinata impotriva coronavirusului, din moment ce ii era groaza de ace. In plus, ea a mai sustinut ca este „alergica la toate substantele chimice”. In plus, el a comentat ca nu a fost ceva doar impotriva coronavirusului, ci si impotriva tuturor tipurilor de vaccinuri . De aceea, atunci cand a calatorit in Africa nu a fost vaccinat impotriva febrei galbene, iar medicul sau a falsificat documentul . „Medicul meu de la acea vreme mi-a scris un certificat fals. Am mers si am revenit in forma maxima”, a argumentat actrita.