Instrumentele de spionaj devin din ce in ce mai populare. Odata cu insecuritatea predominanta, aceste mijloace fac posibila siguranta. Dintre dispozitivele eficiente, microfonul spion starneste in mod deosebit curiozitatea consumatorilor. Pentru a fi asezat intr-o casa, o masina, la scoala sau pe o persoana, acest accesoriu este versatil. Afla totul despre microfonul spion.

Cum functioneaza un microfon spion?

Aceste microfoane spion se numara printre noile tehnologii de spionaj. Acest obiect iti permite sa asculti o conversatie fara a fi observat. El este numit snitch in limbajul colocvial. In trecut, acest dispozitiv era rezervat utilizarii militare sau profesionale. In prezent, mini-microfonul devine usor de gasit la o selectie larga de furnizori. 

Misiunea sa este de a captura schimburi live si de a stoca discutii. Forma si marimea variaza in functie de marca aleasa. Cu toate acestea, microfonul spion ramane mic pentru a evita detectarea. Il poti ascunde cu usurinta si ai optiunea de a reda inregistrarile pe un computer.

Care sunt caracteristicile diferite?

  • Microfon la distanta

Microfonul spion de la distanta este un dispozitiv care, dupa cum sugereaza si numele, este folosit pentru a asculta schimburile de la distanta. Exista, de exemplu, incarcatorul USB micro-spion. Este un instrument cu memento automat si functie de ascultare a mediului. Ajuta sa afli unde este persoana si cu cine este. Reapelarea automata a microfonului in miniatura este declansata atunci cand trimiti un mesaj text catre microfon. Inregistreaza sunetele detectate peste 45 dB. Functia de ascultare a mediului detecteaza zgomotele din jurul microfonului. Aria sa de acoperire este de pana la 10 metri.

  • Microfon spion wifi

Functionalitatea unui microfon spion wifi este diferita de celelalte. Intr-adevar, microfoanele spion wifi sunt cea mai recenta generatie de gadgeturi spion. Trebuie sa se conecteze la o retea fara fir pentru a functiona. Pentru a obtine mai multe functionalitati, micro-spionul poate fi asociat cu o mini camera wifi. Conexiunea wifi ajuta la vizualizarea si ascultarea conversatiilor de la distanta. Reteaua wifi asigura o calitate mai buna a sunetului inregistrarilor. Poti conecta reportofonul cu programe spion sau aplicatii pe Android si iOS. Inregistrarile sunt stocate pe un card micro SD.

  • Microfon recorder

Prima caracteristica a unui microfon spion este inregistrarea audio. Microfonul spion recorder este folosit pentru a monitoriza o persoana, in timp ce stocheaza discutiile. Are functia de microfon care permite ascultarea vocii. Raza sa de detectare este de la 10 metri. Cu toate acestea, acesta din urma variaza in functie de tehnologia utilizata. Prin urmare, este necesar sa verifici fisa tehnica a produsului. 

Modele micro-spion

Piata ofera o gama larga de modele cand vine vorba de microfoane spion. Ai microfonul cu cartela SIM. Acesta este microfonul spion care are o functie automata de apel invers. Cartela SIM primeste SMS-ul pentru a declansa inregistrarea. 

Are o baterie interna de 2 ore si autonomie nelimitata daca il conectezi la retea sau la un adaptor. Micro-spy tracker-ul gsm este folosit pentru a preveni spargerile si furturile de masini. Exista, de asemenea, microfonul spion fara fir cu un receptor HF. Este compus dintr-un transmitator si un receptor de la distanta.