Autochemicals este mai mult decât un furnizor. Suntem un partener de încredere care te ajută să îți duci afacerea de vopsitorie auto la nivelul următor. Îți oferim o gamă completă de soluții premium, adaptate nevoilor specifice ale fiecărui proiect.

De peste 20 de ani, compania Autochemicals este lider în furnizarea de soluții integrate pentru vopsitorii auto și industriale din România. 

Compania noastră este caracterizată de dinamism, modernitate și o pasiune constantă pentru inovație.

Misiunea noastră: Să oferim clienților noștri cele mai eficiente și performante soluții, contribuind la obținerea unor finisaje impecabile și o productivitate sporită.

Viziunea noastră: Să fim partenerul de încredere al vopsitorilor auto și industriali din România, oferindu-le soluții complete și personalizate, adaptate nevoilor specifice ale fiecărui proiect.

Valorile noastre:

 • Calitate: Ne angajăm să oferim produse și servicii de cea mai înaltă calitate, respectând cele mai exigente standarde.
 • Inovație: Suntem permanent în căutare de soluții noi și inovatoare, pentru a ne menține la avangarda industriei.
 • Parteneriat: Credem în construirea de relații de încredere cu clienții noștri, oferindu-le consultanță de specialitate și suport tehnic constant.
 • Responsabilitate: Ne asumăm responsabilitatea pentru impactul nostru asupra mediului și promovăm practici sustenabile.

Vopsea auto

Vopseaua auto este un element esențial pentru aspectul și protecția caroseriei. Există diverse tipuri de vopsele auto, fiecare cu caracteristici și beneficii specifice, printre cele mai cunoscute fiind:

Vopsele pe bază de solvent: Utilizate frecvent, oferă o gamă largă de culori și o durată de viață decentă. Totuși, conțin compuși organici volatili (COV) care pot fi nocivi pentru mediu și sănătate.

Vopsele pe bază de apă: O alternativă mai ecologică, cu un conținut redus de COV. Timpul de uscare poate fi mai lung, iar gama de culori este mai limitată.

Vopsele acrilice: Oferă o duritate excelentă, o rezistență bună la zgârieturi și o gamă largă de culori.

Vopsele metalizate: Conțin particule metalice fine care oferă un aspect strălucitor și elegant.

Vopsele perlate: Conțin pigmenți speciali care oferă un efect de strălucire delicată și o schimbare de culoare subtilă în funcție de unghiul de vizualizare.

Autochemicals este Importator Valspar în România. Valspar Corporation este una dintre cele mai mari companii producătoare de vopsele de pe glob, cu o istorie bogată din 1806. De ce sa alegi vopsea auto de la Autochemicals?

 • Pigmenti Originali: Doar la Autochemicals poti gasi pigmenti originali si intreg suportul tehnic specializat.
 • Diversitate și performanță: Portofoliul Autochemicals include branduri renumite precum DeBeer Refinish, Octoral, Valspar Industrial Line și Valspar Industrial Mix VIM, oferind o paletă bogată de culori, uscare rapidă și durabilitate excepțională.
 • Soluții personalizate: Sistemul avansat de mixare Valspar Industrial Mix VIM permite crearea cu ușurință a culorilor personalizate.

Cabina Vopsit Saima Italia:

Cabina vopsit auto de la Saima asigură ventilație optimă, eliminând particulele de praf și impurități din aer care pot afecta finisajul vopselei. De asemenea, dispun de sisteme de filtrare a aerului pentru a menține un mediu curat și sănătos pentru vopsitori. Pentru o aderență optimă a vopselei și așezarea uniformă a acesteia, este esențială menținerea unei temperaturi controlate în interiorul cabinei. Unele cabine utilizează tehnologia panourilor endotermice, care recuperează căldura generată de iluminat pentru a usca vopseaua rapid și eficient, reducând timpul de lucru și consumul de energie.

 • Importator oficial: Suntem lider mondial în fabricarea de echipamente profesionale pentru vopsitorii auto, cu peste 300 de cabine instalate în România.
 • Tehnologie de ultimă generație: Cabinele Saima Italia se disting prin panouri endotermice inovatoare, care utilizează energia termică generată de iluminat pentru a optimiza procesul de uscare a vopselei, reducând semnificativ consumul de energie.
 • Performanță și eficiență: Asigurăm o ventilație optimă, filtrare a aerului și control al temperaturii, creând un mediu ideal pentru vopsire.
 • Durabilitate și fiabilitate: Construcția robustă din materiale de înaltă calitate garantează o utilizare îndelungată și o mentenanță redusă.

Beneficiile Utilizării Soluțiilor Complete de la Autochemicals

 • Finisaje impecabile: Obține un finisaj perfect, uniform și durabil pentru caroseria auto.
 • Eficiență sporită: Maximizează productivitatea prin reducerea semnificativă a timpului de uscare a vopselei și optimizarea fluxului de lucru.
 • Economie de costuri: Consumul redus de energie și mentenanța minimă contribuie la reducerea semnificativă a costurilor de operare.
 • Suport tehnic și consultanță: Echipa noastră formată din profesioniști cu experiență îți oferă consultanță de specialitate și te ajută să alegi soluția optimă pentru nevoile tale.

De la proiecte de restaurare auto la vopsire industrială, Autochemicals oferă soluții complete adaptate nevoilor specifice ale fiecărui client.

Contactează-ne astăzi pentru a beneficia de consultanță profesională și a descoperi soluția optimă pentru vopsiria ta auto!