Chiar daca suntem la birou, trebuie sa fim mereu frumoase si ingrijite. Asta inseamna si un machiaj potrivit, in functie de tinuta si de momentul zilei. Noi iti spunem cateva trucuri de machiaj la birou!

Natural

La birou este bine sa porti un machiaj cat mai natural si mai putin vizibil. Alege sa nu-ti incarci tenul cu mult fond de ten si renunta la creionul de ochi negru la primele ore ale diminetii. O nuanta de fard in culorile pamantului, putin blush si un strat de rimel este tot ce iti trebuie pentru un machiaj reusit.

Momentul zilei

Este bine sa te gandesti si la momentul zilei atunci cand iti pregatesti machiajul. Daca job-ul tau este unul de zi, atunci alege machiajul natural, despre care am vorbit mai sus. Insa, daca job-ul tau incepe cu lasarea serii, atunci va trebui sa ai un machiaj mai accentuat, care sa iti puna in valoare trasaturile fetei.

Tinuta

Si tinuta este extrem de importanta atunci cand iti alegi machiajul. Nu trebuie mereu sa iti asortezi machiajul cu tinuta, mai ales daca preferi stilul mai natural. Si nici nu trebuie sa-ti faci ochii rosii daca porti o fusta sau o rochie rosie. Atunci cand poti, asorteaza machiajul la tinuta, insa nu uita si de culorile care se potrivesc cu nuanta ochilor tai.

Uita de excese

Trebuie mentionat faptul ca la birou nu-si au locul fardurile in culori foarte stridente sau genele false. Acestea se potrivesc mai mult la un machiaj de club sau de seara.

Fara machiaj

Foarte multe femei prefera sa nici nu poarte machiaj in timpul serviciului. In acest caz, nu uita de o crema cu factor de protectie solara si de hidratarea buzelor.