Lavinia Parva, actuala iubita a lui Stefan Banica Jr. a aparut in cateva reviste, care ar fi publicat faptul ca vedeta s-a ingrasat cu cateva kilograme si ca nu mai are atat de multa grija de aspectul sau. Lavinia a vrut sa clarifice acest lucru imediat si sa nege toate acuzatiile.

„Eu sunt foarte exigenta atunci cand vine vorba de silueta mea. Nu am avut nicio panica in ultimul timp. M-am ingrasat si eu cateva kilograme, dar nu chiar asa. Am vazut niste poze intr-o revista si am ramas socata cand am vazut ce poate sa faca Photoshopul. Atunci mi-am dat seama ca nu mi-ar sta bine grasa. La vremea respectiva am postat si o poza ca sa contrazic ce aparuse.”, a spus Lavinia la WOWbiz.

„Lavinia spune ca noi i-am facut un rau, dar eu va zic ca i-am facut un mare bine dupa cum se vede acum. Ea zice ca au trecut cateva saptamani de cand au fost facute, dar va zic ca sunt de cateva luni. Noi nu ne asteptam ca ea sa ne multumeasca public pentru aceste aparitii in revista noastra. Noi n-avem nimic cu Lavinia, este o fata foarte frumoasa si atat. Am inteles ca ea canta si bine. Eu vreau sa spun publicului ca fotografiile sunt 100% reale.”, a explicat Sorin Chiriac, unul dintre redactorii care lucreaza la acea revista.