Apa termala poate fi de real folos in diferite ocazii, daca ai iritatii ale pielii sau daca suferi de acnee. Sa vedem insa si alte beneficii ale apei termale!

Arsuri solare

Apa termala este indicata in arsurile solare, atunci cand pielea are de suferit in urma expunerii la soare. Iti calmeaza iritatia provocata de soare si vindeca mult mai repede pielea, decat alte spray-uri sau tratamente.

Acnee

Si in cazul acneei apa termala este de ajutor. Ranile provocate de cosuri se vor vindeca mult mai repede daca pulverizezi, macar o data pe zi, o cantitate potrivita de apa termala pe ten.

Intepaturi de insecte 

Pe perioada verii trebuie sa ne ferim pe cat de mult posibil de intepaturile de insecte, deoarece acestea sunt foarte neplacute. Apa termala este buna si in acest caz, diminuand inflamatia si mancarimile.

Machiaj

Specialistii in make-up ne invata cum sa avem un machiaj rezistent. Aplica putina apa termala pe buretelul pe care il folosesti pentru intinderea fondului pe ten, pentru ca acesta sa reziste mai mult pe tenul tau, chiar si in zilele calduroase, in care transpiri, iar machiajul se poate scurge de pe fata.

Un alt truc benefic este sa pulverizezi putina apa termala pe ten dupa realizarea machiajului, pentru fixarea culorilor.

Racoare

Daca vrei sa te racoresti intr-o zi calduroasa de vara, apa termala este solutia! Pulverizeaz-o pe gat, decolteu sau fata ori de cate ori iti doresti un moment de racorire.