Există multe modalități prin care oamenii încearcă să ghicească viitorul. De-a lungul timpului, cartomanția sau divinația prin tarot s-a dovedit a fi printre cele mai eficiente! Informațiile pe care le poți obține prin acest procedeu sunt exacte și complexe, de aceea pot fi de mare ajutor atunci când vrei să îți faci un plan pentru viitor. Totuși, complexitatea divinației prin tarot o face greu de executat de către cineva fără experiență. De aceea este bine să apelezi la un consilier profesionist de pe Astro TV pentru o interpretare completă și pe înțelesul tău! În schimb, pentru anumite lucruri minore și specifice din viața de zi cu zi, poți executa chiar tu o divinație prin tarot. Iată ce trebuie să faci!

Ce întrebări poți pune în timpul divinației prin tarot?

Poți pune întrebări din orice arie a vieții tale. Fie că ai nevoie de informații cu privire la viața amoroasă, familie sau carieră, divinația prin tarot îți va oferi un răspuns.

Una din regulile de bază, mai ales dacă ai ales să îți citești singură tarotul, este să pui întrebări simple și specifice. În acest fel nu te vei încurca în mai multe interpretări posibile și vei înțelege exact mesajul care îți este transmis.

Experții Astro TV ți-au pregătit și câteva exemple de întrebări. Pe structura lor, poți să le formulezi pe ale tale. Ai putea întreba:

  • Când mă va contacta din nou fostul meu iubit?
  • Ce obstacol trebuie să depășesc, pentru a avansa în carieră?
  • Cine mă poate ajuta să devin o persoană mai bună?
  • Ce să aleg dintre varianta A sau B?

Cum să efectuezi singură o divinație prin tarot?

O cartomanție realizată la perfecție urmează un set prestabilit de pași:

  1. Pune întrebarea specifică.
  2. Amestecă pachetul de cărți.
  3. Alege o carte pentru o divinație simplă, sau mai multe cărți, pentru o etalare complexă.
  4. Întoarce-le cu fața în sus și notează-ți emoțiile simțite la prima vedere a acestora.
  5. Asociază semnificația clasică a cărților cu intuiția și emoțiile tale.
  6. Formulează răspunsul final prin combinarea semnificațiilor cărților alese.

Ce înseamnă o etalare în timpul divinației prin tarot?

O etalare reprezintă o combinație a semnificațiilor unui număr definit de cărți. Există diverse tipuri, cu 3 sau mai multe cărți și un set de întrebări specifice. 

Spre exemplu, o etalare cu 5 cărți pentru claritate în viața ta este compusă din mai multe întrebări. 

Prima carte extrasă: Ce mi se întâmplă în acest moment?

A doua carte extrasă: Cum să îmi ușurez acest proces prin care trec?

A treia carte extrasă: Care este lecția care trebuie înțeleasă?

A patra carte extrasă: Ce pleacă din viața mea în acest moment?

A cincea carte extrasă: Ce vine în viața mea în acest moment?

Astfel de etalări sunt mai greu de interpretat de către începători, însă dacă îți plac provocările, poți încerca să testezi această etalare cu 5 cărți.

Cartomanția poate fi folosită pentru a primi sprijin în problemele pe care le întâmpini. Cele mai utile interpretări sunt cele complexe, care pot să îți ofere o viziune completă asupra viitorului tău. De multe ori, ca începătoare, îți va fi greu să realizezi o astfel de divinație. 

De aceea, experții Astro TV îți oferă ajutor în realizarea și interpretarea de divinații prin tarot. Sunt recunoscuți pentru că oferă cele mai bune sfaturi și vor deveni partenerii tăi în călătoria către un viitor mai bun. Contactează unul chiar acum și observă cum viața îți va fi îmbunătățită!