Odata cu venirea vremii bune, avem tendinta de a acumula tot felul de pantofi, fie ca sunt inchisi, deschisi, sandale zilnice, pantofi pentru rochie, adidasi, slapi pentru plaja.

Varietate nesfarsita care ne innebuneste putin cand vine vorba de organizarea dulapurilor.

Un remediu bun este folosirea unor organizatoare de pantofi si din moment ce suporturile de pantofi care se vand in magazine sunt putin scumpe pentru multe buzunare, ce ocazie mai buna sa incepem proiecte originale de bricolaj pentru a ne realiza propriile suporturi pentru pantofi , pe placul si masura noastra.

Si cel mai important, cu materiale foarte ieftine precum paleti, cutii de sifon din lemn, tevi PVC, carton, sticle de plastic si alte materiale pe care le vom vedea mai jos.

Acestea fiind spuse, haideti sa vedem aceasta compilatie de idei pentru a va crea propriile organizatoare de pantofi de casa .

Iata 10 idei pentru a va crea propriile organizatoare de pantofi :

1 Realizati un organizator de pantofi de casa cu rafturi

O idee destul de originala, pe langa faptul ca ai incaltamintea mereu la indemana, decoreaza camera intr-un mod distractiv si profita de spatiu.

Pentru a face acest lucru, au asezat doar rafturi pe perete, de sus in jos si in diagonala. Aceste rafturi sunt rafturile LACK, de la IKEA, pe care le poti cumpara de aici, desi poti folosi raftul care se potriveste cel mai bine spatiului tau.

2 Organizatoare de pantofi sub pat

Aceasta idee este perfecta daca camera este mica. Este vorba despre asezarea unui organizator de pantofi intre saltea si soclu, pentru ca in acest fel, sa fie acoperit cu pilota si sa nu se vada.

Acest tip de organizatoare sunt foarte ieftine si le gasesti in orice magazin cu mai multe preturi, precum cele chinezesti. 

3 Faceti un organizator de pantofi de casa cu bidoane de apa

Buna idee. Veti avea nevoie doar de butoaie de apa de 5L, taiati fundul tamburului si uniti-le cu lipici una peste alta.

Pentru a-i da o nota mai decorativa, pot fi si captusite sau vopsite intr-o culoare care iti place.

4 Dulap pentru incaltaminte realizat cu cutii de fructe din lemn

Acest pantofi curios este foarte decorativ si practic, va trebui doar sa reciclati o cutie de fructe din lemn asa cum vedeti in fotografie.

5 Organizator pantofi realizat din carton

Daca ai acasa carton pe care nu le folosesti, o idee practica este sa creezi cu ele un suport pentru pantofi pentru interiorul dulapului. De asemenea, puteti folosi aceleasi cutii de pantofi, taind o parte si lipind partile laterale.

6 Organizator de pantofi pentru spatele usilor

Daca camera este mica, trebuie sa profitam de fiecare colt. In acest caz, folosirea interiorului usii ca suport pentru pantofi este foarte magulitoare pentru incaperile mici.

Gasesti acest tip de organizatoare in magazinele de bricolaj sau in magazinele multipret chinezesti. 

7 Organizator de pantofi realizat din tuburi de carton din hartie reciclata

Aceste tuburi rezistente din carton din hartie reciclata sunt foarte usor de obtinut, deoarece le puteti gasi in orice magazin de bricolaj.

Pentru a le uni, trebuie doar lipici sau silicon fierbinte.

8 Mobilier refolosit ca suport pentru pantofi

Daca ai acasa vreo piesa de mobilier pe care nu o folosesti, poti sa scoti usile si sa o acoperi cu tapet si sa obtii acest loc perfect pentru a-ti organiza pantofii.

9 Organizator pantofi cu paleti din lemn

Stiti deja ce ne place sa lucram cu paletii, ei bine, uite ce simplu este. Pentru acest organizator de pantofi, singurul lucru de care aveau nevoie este un palet. Il poti atarna pe perete sau il poti lasa pe pamant.

10 Organizator de pantofi din PVC

Un organizator de pantofi foarte ieftin. Tevile din PVC sunt un material ieftin pe care il poti gasi in orice magazin de bricolaj.

Pentru a le tine, o poti face unindu-le pe toate cu lipici si tinandu-le de perete cu ceva sprijin.